Vlastne ani nevim, jestli ji M.K. ma. Vim ale jeste o jednom, myslim ze Ti bude stacit, kdyz napisu, ze zije v Bratislave🙂
po pravde ... netuším😞 . Skôr poznám českých zberateľov. Nie som z Bratislavy, ale z druhého konca Slovenska a ozaj sa mi nedonieslo, ktorý zberateľ ju vlastní. Žeby Z.Š.? neviem ...

Jo.. kdyz chvili pockas, nekde to vyhrabu, vyslo to v Notafilii cislo 35 a ja ji mam nekde okopirovanou..
Taakze v roce 1995 jich bylo mezi sberateli osm a z toho :
1 - neznamo kde
3 - v souk. sbirce v Praze
...
Ďakujem za skvelé info. Ak máš nejaké Notafilie v elektronickej podobe, a mohol by si mi ich poslať, rád by som si ich prečítal. ( bankovky @ gmail . com )

Ďakujem za skvelé info. Ak máš nejaké Notafilie v elektronickej podobe, a mohol by si mi ich poslať, rád by som si ich prečítal. ( bankovky @ gmail . com )
Ok, ale nejriv az pristi tyden, ted mam fofry v praci.. a mam jen myslim pet cisel + tu 35, z ktere mam okopirovany jen ten clanek o 5000, ale i to je supr cteni😉

Máme ešte všetko pred sebou... tak šup šup do práce, korunku ku korunke skladať a byť v správny čas na správnom mieste. (so správnym obnosom peňazí 😃 )
To si rikam, ze snad budu jeste takovych 40, 50 let sbirat a jak rikal tusim Chaura : "Kazda mince (a teda snad i bankovka - to jsem rikal ja🙂 ) jednou prijde"
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.