Moderátoři: smith, Wjem

Profilový obrázek
furrow

Uživatel

Zaregistrován:
9. 1. 2013

#1 9. 4. 2017, 18:03

Dobrý den. Mohu znát Váš názor, jako odborníků, na tyto obrazy. Má je ve vlastnictví moje přítelkyně.
A. Svoboda byl její strýc, pocházel z Třebíče a namaloval prý toho dost. Ona si pamatuje, že snad jen maloval a tím se živil. Myslím, že nemá ty obrazy tak špatné. Maloval na plátno, sololit a taky snad dělal vodovými barvami, to jsou ty obrázky za sklem. Obrazy byly zastrčené a za skříní, kde jsem je objevil a raději vyndal, očistil od prachu a omyl - tedy jen ty olejové - a krásně vylezly barvy. Fotil jsem to před umytím...

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
furrow

Uživatel

Zaregistrován:
9. 1. 2013

#2 9. 4. 2017, 18:33
Obrázky: ...

Obrázky:

Profilový obrázek
Mikhail

Uživatel

Zaregistrován:
28. 1. 2025

#3 28. 1. 2025, 14:35
Dobrý den. Mohu znát Váš názor, jako odborníků, na tyto obrazy. Má je ve vlastnictví moje přítelkyně. A. Svoboda byl její strýc, pocházel z Třebíče a namaloval prý toho dost. Ona si pamatuje, že snad jen maloval a tím se živil. Myslím, že nemá ty obrazy tak špatné. Maloval na plátno, sololit a taky snad dělal vodovými barvami, to jsou ty obrázky za sklem. Obrazy byly zastrčené a za skříní, kde jsem je objevil a raději vyndal, očistil od prachu a omyl - tedy jen ty olejové - a krásně vylezly barvy. Fotil jsem to před umytím... Obrázky: ...

Dobrý deň, ste ešte tu na stránke, možno som si kúpil obraz od tohto umelca a chcel by som skontrolovať, či je to on alebo nie?

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.