Proč urážlivý? Že je ta osoba ošklivá, to je prostě exaktně měřitelný fakt, že je naprosto nevhodně oblečen taky, a že je naprosto mimózní dát jako hlavní fotku při aukci obrazu fotku majitele galerie, to je taky objektivní zhodnocení. Viděl jste snad v nějaké solidní aukční síni, že by prezentovali prodávaná díla fotkami s majiteli galerií? Bonhams, Sothebys, Christies, Dorotheum? Je to totálně absurdní a nevhodné a svědčí to o velmi nízké úrovni této síně.
A jestli jste nepochopil, že kroužek ve slově kultůra byl sarkasmus, tak sorry, ale chyba je na Vašem přijímači.

Ad kultůra) Myslel jsem to tak, ze Vas komentar je nedustojny, protoze urazite neci zevnejsek a vzezreni.

Pepegonzalesi, věřte, budu raději cokoliv, jen abych nebyl jako Vy.
Někteří jednodušší lidé asi spojují své estetické soudy se se sexualitou, nakonec proto se taky tak dobře prodávají všelijaké úpadkové nahotinky a prasečinky typu Jiran, Ringo Čech atd. atp. s nulovou estetickou hodnotou.
Každopádně je fajn, že se všichni shodneme aspoň na většině toho, co jsem napsal, tedy že fotit se takhle s obrazem je absurdní, nevhodné a nehodné kvalitní aukční síně. To, že ten pán má potřebu se takto prezentovat také svědčí něco o jeho hypertrofovanému vztahu k vlastnímu egu.
ignac: Neurážím zevnějšek toho pána an sich. On sám o vlastní vůli zveřejňuje svoje fotky vedle někdy docela pěkných obrazů. V tom kontrastu pak samozřejmě vyniká.

To není kultůra, to je PR.

jazzdr: Jasně, ale dělá si medvědí službu.
pepegonzales: Děti by Vám asi řeklli Whatever nebo Ok, boomer. Ale pro Vás znovu jednoduše česky: Pokud se považujete za normálního, tak takovou normalitu perhoreskuju. Na první stranu tohoto vlákna jste dal svůj oblíbený obraz. Jsou na něm dva koňské zadky a nějaký starý pasák, ale nenapadlo by mě dělat si z toho o Vás závěry. :-)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.