Diky, nekde publikovano to asi bylo (zeptam se) a pritom kdyz jsem zacal sbirat obrazy, tak to zustalo neprodano u Prague Auctions a koupil jsem to z poaukcniho prodeje.
Nejsem sberatel. Jsem SYSEL.

Zdenda-Kubik napsal/a:
Diky, nekde publikovano to asi bylo (zeptam se) a pritom kdyz jsem zacal sbirat obrazy, tak to zustalo neprodano u Prague Auctions a koupil jsem to z poaukcniho prodeje.
Dal bych si s tím určitě práci, jinak mám doma několik výstavních katalogů a knih, tak se určitě podívám😉 ...a také se mi nechce věřit, že na Prague Auction by prodávali něco, o čem by si nebyli "téměř" jisti.

Jo takhle - no to je 100% pravy, pan Sykora vzdy zkouma peclive provenienci
Nejsem sberatel. Jsem SYSEL.

Tak, co to sakryš vlastně je? Suchá jehla, anebo akvarel.... Anebo kombinovaná technika? Hlavně by to chtělo dát ostrý obrázek, když už se něčím chlubím... 😉

Stepanik mám jednu prosbu.
Pamätám si niekedy v 80-tych rokoch na hodiny ruštiny, keď sme s pomocou súdružky učiteľky podrobne rozoberali básne rôznych sovietskych poetov a obrazy sovietskych chudóžnikov ...
Presne si to pamätám – prebiehalo to asi takto:
Súdružka učiteľka po príchode do triedy:
Zdrástvujte rebjáta.
My zborovo:
Zdrásvujte tavárišč učíteľnica.
A potom hurá na to (na tých poetov a chudóžnikov) ....
Mohol by ste pre mňa (čiastočného mrzáka vo vnímaní umenia) ten obraz trochu podrobnejšie rozobrať a vysvetliť mi čo je na ňom krásne? Trochu popísať, ako ho vnútorne vnímate a čo za pocity (emócie) vo Vás vyvoláva?
Dúfam, že sa to dá. Som len taký obyčajný človiečik z jednej malej stredoslovenskej dedinky a rád by som si rozšíril obzory.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.