No ale rozmery sú to slušné...
Pre mňa by to nebolo.Ak to totiž nie je nejako označené,ani by som nevedel,či som tú krajinu (typickú neapolskú-dvojku..) správne zavesil.Malo by to ale aj svoju výhodu: 4 in 1...😋
Každý kvartál iný obraz a hneď je rok za nami.🙂
-s-
Obrázky:

Tak, co to sakryš vlastně je? Suchá jehla, anebo akvarel.... Anebo kombinovaná technika? Hlavně by to chtělo dát ostrý obrázek, když už se něčím chlubím... 😉
Dobrý den, Wjeme, jak jsem slíbil, vkládám ostřejší obrázek (je to pod sklem)barevné suché jehly "Pstruzi" od O.Janečka
Obrázky:

Obrazy nevlastním, to by bylo velmi milé😉, mám pouze stažená fota z aukcí
Kařdopádně díky...

Za pochvalu samozřejmě děkuji velmi, za ty grafiky jsem velmi rád, cílím především na jeho kubistické grafiky ze 40. a 50.let.
Jinak se musím poopravit, výše uvedenou grafiku s rybanmi jsem zakoupil pod názvem "Zátiší s rybami" s popisem suchá jehla + akvarel, zatímco Pstruzi je barevná suchá jehla z roku 1952, viy foto dole, a také mi to přijde velmi zdařilé😉

Zdravím děvčata a kluci ... před cca 10 lety jsem koupil obrázek olej na malířské lepence od VLADIMÍRA SCHULZE, na Google se dá samozřejmě dohledat o koho jde, ale nejsou tam jeho díla a to se mi zdá divné , protože ten můj obrázek něco v sobě má a proto jsem ho tenkrát koupil. Je takový vrstvený, pastózní a nemyslím si, že neuměl malovat. Tak se Vás ptám jestli jde vůbec o žádaného autora a tak vůbec jestli to není patlanina a uměl malovat. Děkuji pěkně a klidně kritizujte já se neurazím, protože kupuji co se mi líbí a třeba mne instinkt nýmanda sběratele umění nezklamal tenkrát ... Je to pod sklem, tak se to blbě fotí...
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.