Tož, tohle je úplně jiný kafe... To se líbí i mě, ať to maloval kdokoliv...

Jo jakmile mne někdo rozhodí, tak mám blbý pocit a musí to jít z domu. No ale Bolt má pravdu, je tam Suchomel a asi obec (nejde rozluštit) a mám takový pocit, že tam bylo směrovací číslo , ale teď ho tam zase nikde, jak na potvoru nevidím. Jinak Bolt má pravdu i na lepících páskách jsou účetní položky napsané tužkou asi za rámování. Jsem z toho celej říčnej a půjde to z domu. Bolte ty kluku zašifrovaná vylušti i jméno obce já fakt už mám oči, jak šnek a čím dál víc hovno vidím i přes lupu😃

Nervově labilní to jsem, chci mít ve všem jasno .... jak mám pochybnosti, tak to jde pryč , už mi volal nějaký přičmoudlík😃 z Olomouce, že to koupí, ale ty si nepustím k tělu... nezájem😃 Jo Wjeme nestačila by starožitná petrolejka na prosvícení, víš abych ušetřil😃

Věru Jaroušku nevyvolává. Ale třeba to zase někdo zpochybní. Já mám Adolfa Kašpara a byl tam jiný podpis, než je typické a i malba je jiná (typický je akvarel) a toto je olej. KUNZHISTORIČKA znalá Kašpara mne uklidnila , že to je ten KAŠPAR a jen jiný podpis, protože měl mindrák, že neumí olej a podepsal se jinak, aby to nikdo na první pohled nepoznal, že to je on STYDĚL SE. No můžu ti říct, že to byl jeden obrázek z cyklu litovelského pomoraví a zrovna tento chyběl jednomu sběrateli do serie a měl by komplet. Každý rok mne kolem 3.1. bombardoval s nabídkou na koupi a poslední nabídka byla 10 000 Kč předloni a já mu zase ze slušnosti napsal, že neprodám. Od té doby se neozval asi už je na pravdě boží ... Žena ho nechtěla dát pryč za jakoukoliv cenu, i když věděla , že hodně přeplácí .... mám ho dodnes a získal jsem raritnějšího Kašpara, ale to už jsem tady kdysi psal.

lachtane tady https://firmy.euro.cz/subjekt-stavebni-bytove-druzstvo-zabreh-00053490 je uveden nějaký Suchomel Jindřich Křížkovského 4, Zábřeh od 1984 místopředseda nějakého stav.družstva tak ten možná mohl koupit v roce 1963 ten obraz...

To je docela možné, protože v tom textu na zadní straně možná tato ulice je č.p 4.... Takže asi fakt záznamy rámaře. Volal jsem známému a ten říkal, že SL měl také své dny a kolikrát špekulovali jestli mu přisoudit nějaké dílo. Jednou vytvořil super věc a někdy to byla věc podprůměrná a prý signace by měla být v pořádku. Tak fakt nevím co si myslet.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.