Moderátoři: smith, Wjem

Profilový obrázek
moona

Uživatel

Zaregistrován:
24. 7. 2021

#1 1. 4. 2025, 18:46

Dobrý den,prosím ty kteří rozumí a znají o reálné posouzení hodnoty předloženého díla.Jedna se o typický námět a práci Mnichovského malíře E.von G.ktery se touto tématikou s popíjejicimi,,sluhy božími,,velice proslavil.Obraz je malován olejovými barvami na kulatém měděném plechu a v okraji pod paspartou signován.Na třech drobných místech byl dříve restaurován,což však není skoro viditelné.Pruměr obrazu bez vnitřní látkové pasparty je 31 cm.a včetně původního krásného zl.rámu rámu je velikost 51 cm.x 51 cm.Řeším dědictví obsahujici umělecké předměty výtvarná díla o kterých nemám mnoho informací ,stejně tak i o případných jejich cenách,ráda bych proto získala rozumné ohodnocení věci tak,abych vše s dobrým pocitem rozdělila.Dosažené ceny z prodejů podobného,které je možno zjistit na netu,hlavně ze zahraničních aukcí,je myslím si v Čechách nereálné a k aukčním síním či galeriím,které se Vás s úsměvem ujmou a nakonec mají pomalu větší zisk z prodeje než li má sám původní majitel, je jak již jsem dříve psala,nehoráznost sama o sobě!Proto je dobré znát alespoň přibližnou hodnotu danné věci,kterou je možno předložit v případné přímé nabídce event.zájemci.Vsem předem děkuji za názor,radu či ohodnocení.M.

Profilový obrázek
nataradza

Uživatel

Zaregistrován:
29. 11. 2020

#2 1. 4. 2025, 22:26

Na všechny tyto dotazy slouží hned první téma „Ocenění, hodnota, autor a určení obrazu - vše sem“. Nezakládejte na každý obraz nové téma a už vůbec ne dvě témata na jeden obraz. Pro Vás bude nejlepší aukční prodej na aukru. Dejte tam každý obraz, jako vyvolávací cenu stanovte částku, o které sníte, a čekejte. Pokud se obraz dlouho (tzn. třeba tři měsíce) neprodá, můžete pomalu snižovat. Pokud nemáte historii prodejů, je to delší proces, ale může se vyplatit. Ten obraz výše se mi hrubě nelíbí, ale na aukru má šanci se prodat slušně.

Profilový obrázek
moona

Uživatel

Zaregistrován:
24. 7. 2021

#3 3. 4. 2025, 13:30

Děkuji za Vaši radu i kritiku.Vas názor na kvalitu malby,či jeho námět,Vám vyvracet nebudu.Nám všem se vždy líbil a při různých návštěvách dokonce vyvolával úsměvy i náměty k diskusím....Když se však dívám na přidána fota,tak to opravdu není žádná hitparáda,špatně se mi to fotí,sklo se leskne a nemohu doostřit.Přidám trochu lepší,které se mi teď povedlo,pro reálnost pohledu.Za dvojité totožné podání své otázky k tomuto obrazů se omlouvám,nebyl v tom úmysl,jak by se snad mohlo někomu zdát,ale pouhá nezkušenost a min.praxe s podáním na podobných portálech.Omylem jsem si myslela že mnou původní podání se nepovedlo a že jsem si jej něčím-nějak vymazala.....naštvaná na svou neschopnost,jsem vše již trochu ořezané napsala znovu avšak podala v jiném tématu.Ať se daří.M.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.