No proti silným súperom sa nám hrá evidentne lepšie ako proti papierovo slabším. Aj ja chalanom gratulujem k štvrťfinále a k miestenke na olympiádu... toto bol hlavný cieľ. Ale čo sa týka posledných zápasov Francúzov a obzvlášť toho dnešného... klobúk dolu, hrali naozaj kvalitný agresívny hokej.😎

Dnes som bol na služobke a cestu späť som si naplánoval cez Kremnicu, kde som ešte nebol 😳 Že pochodím múzeá a mincovňu. Po výbornom obede som teda išiel do múzea mincí, bolo 12:55 a čo šľak nechcel, obedná prestávka od 13:00 do 14:00. Nevadí, tak najprv že kuknem mincovňu. Než som tam došiel, tak sa tam nasáčkoval školský zájazd...po 5 minútach som to vzdal. Tak som ešte utekal do blízkeho krámku. Veľmi príjemné prostredie, mince od Keltov po súčasnosť, ceny stredoveku celkom v pohode, teta mi požičala aj Huszára, no všetky drobáky z ponuky už mám. Vo vitrínke som ale zbadal pekný Karolov a Ľudovítov groš, ale ako sa ukázalo, boli to jediné 2 mince v obchode, čo neboli na predaj 👿
Medzitým som zmokol a po ceste domov som počúval infarktový hokej...no popiči výlet 😁

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.