Rozumnejsie, například na zvýšení platů poslanců. 😠

Chystám se na výstavu "Pernštejnové a jejich doba" (největší výstava Národního památkového ústavu v tomto roce a jeden z největších výstavních projektů v jeho historii vůbec) v nově zrekonstruovaném paláci Salmů na Hradčanech, která má končit už 2.9.2012 !
Nepřidáte se někdo??? 🙂
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Já bych si ji prohlédl velice rád, ale jen tak se do Prahy asi nedostanu...

Fuck the Cola, fuck the Pizza, all you need is Slivovica😁
Nastúpil Fero k polícii. Robí tam mesiac, dva, tri a po výplatu si nechodí... Zastavil ho náčelník:
Fero, prečo si si nebol už tri mesiace po výplatu?
Po výplatu? - čuduje sa Fero - Ja som si myslel "Vyfasoval si pištoľ, chlapče, obracaj sa ako vieš!"😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Zo všetkých procedúr na schudnutie je stále najlepší rozvod. Ako inak sa chcete za tri mesiace zbaviť sedemdesiatich kilogramov.
Pneumatika GOOD YEAR je pneumatika GOOD YEAR, ale 365 použitých prezervatívov do roka je proste "VERY GOOD YEAR"😉

dneska po ránu jsem si trochu zavzpomínal... pořád baví 😃
Carpe diem, sed memento mori!

Ekonomická univerzita. Profesor na skúške sa pýta študenta:
A teraz by ste sa mohli pokúsiť vysvetliť, kam smerujú ekonomické reformy produkované našou vládou.
Pán profesor, nebudete mi veriť! Ešte pred hodinou som to vedel, ale nejako som to zabudol. - odvetí študent.
Ježišukriste!! Človeče nešťastný, ste jediný tvor na svete, ktorý to vedel a vy to zabudnete!!?? - zúfa si profesor.😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.