Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#14991 20. 9. 2012, 18:32

Dneska tvrdí, že objevili tuzemák s pravým kolkem s 50% methanolu ... takže tam by těch štamprlí stačilo celkem málo.

Profilový obrázek
Serge Nubret

Uživatel

Zaregistrován:
3. 12. 2011

#14992 20. 9. 2012, 18:47
Co to je "divně formulovaný"? Prostě jsem se ptal, jestli někdo viděl sadu 2012 s mincí ročníku 2013. Co je na tom divného? A že jsem se ptal na více místech? Podívej, co se tu týden probírá. To má být numismatický pokec? To je jako lamentace pokročilých alkoholiků-notoriků nad vyschlou flaškou..... Tak jsem se ptal i jinde. Je to důvod k cenzuře a smazání příspěvku?

Jen aby to nemazal někdo, kdo nechce aby se ta informace rozšířila, kdo chce všechny ty minsišky všechny pěkně pro sebe😈

Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4

Profilový obrázek
tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

#14993 20. 9. 2012, 20:43
Co to je "divně formulovaný"? Prostě jsem se ptal, jestli někdo viděl sadu 2012 s mincí ročníku 2013. Co je na tom divného? A že jsem se ptal na více místech? Podívej, co se tu týden probírá. To má být numismatický pokec? To je jako lamentace pokročilých alkoholiků-notoriků nad vyschlou flaškou..... Tak jsem se ptal i jinde. Je to důvod k cenzuře a smazání příspěvku?

Zvláštní, skoro bych řekl, že problémy s alkoholem bude mít spíš někdo, kdo zadá dotaz do tří vláken. Tomu se totiž říká běžně SPAMování a je na méně tolerantních fórech trestán připsáním prohrešku nebo rovnou banem, který byste měl po tomhle výstupu dostat. Nechápu, kde berete tu drzost, přijít někam, chtít něco a potom osočovat moderátora, který jen dělá svou práci, z alkoholismu.
Takže odpověď - ano, je to důvod ke smazání příspěvku a můj názor je, že jestli chcete, aby vám tady ještě někdo nekdy odpověděl, tak byste měl přehodnotit své chování.🙄

Profilový obrázek
bublina

Uživatel

Zaregistrován:
19. 9. 2012

#14994 20. 9. 2012, 21:30

Nikdy jsem nenapsal, že zdejší moderátor je alkoholik. Osočujete mne z něčeho, co jsem neudělal.
Ale podívejte se co se zde, na numismatickém fóru, už týden řeší. Jen samý alkohol! A když sem vložím numismatický příspěvek, tak je smazán. Když jsem viděl, že tady mám šanci dozvědět se pouze novinky o panči, a nikoli co jsem chtěl vědět, musel jsem se obrátit do jiné místnosti. Připadá Vám to nenormální? Takže žádný SPAM, ale snaha dozvědět se něco jinde, když to nejde tady. Ostatně, jak byste to udělal Vy sám, ctěný pane moderátore, jehož jsem nenařkl z alkoholismu? Rád se Vaší radou budu napříště řídit. Děkuji. :-)

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

#14995 20. 9. 2012, 21:44

To bublinka: Nanešťastie ste vložili svoju otázku do sekcie "kecárna - tlachárna", ktorá slúži práve na iné veci ako numizmatika. Tu sa preberá od pančovaného alkoholu v ČR až po nahé fotky manželky Wiliama. Takže toto konkrétne vlákno slúži na všetko možné, len nie na odborné otázky.... Howg

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

Profilový obrázek
bublina

Uživatel

Zaregistrován:
19. 9. 2012

#14996 20. 9. 2012, 21:54

Nemám námitek, že každý může psát, tlachat a kecat co chce a o čem chce. Ale když vidím v nabídce toto:

• Sběratel.com; Pokec o mincích; kecárna ... tlachárna

tak spoléhám na to, že se zde něco dozvím k mincím. Když jsem zjistil svůj omyl, tak jsem se ptal jinde. Je na tom něco nepochopitelného?

Profilový obrázek
tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

#14997 20. 9. 2012, 21:56

Když se něčím zabývají média 24 hodin denně (a to doslova), je logické, že se to bude v různých podobách probírat i ve vlákně, které slouží především k nezávaznému pokecu.
Pokud je dotaz položen ve správném vlákně a není zodpovězen, pak je potřeba počkat (někteří z nás chodí do práce apod.) nebo se připomenout tamtéž, vložení jinam většinou odpověď neurychlí..
A P.S. nejsem moderátor, jenom nejsem rád, když se na něčí práci (navíc dělanou zdarma ve volném čase) plive.

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#14998 21. 9. 2012, 06:14

napsal/a:
Nemám námitek, že každý může psát, tlachat a kecat co chce a o čem chce. Ale když vidím v nabídce toto:

• Sběratel.com; Pokec o mincích; kecárna ... tlachárna

to Bublina; Kecárna ... Tlachárna vlakno bolo vytvorené kedysi dávno na pokecanie, nie strikne o minciach ,ale o všetkom možnom , čiže stačilo na úvod sa poriadne rozliadnúť po fore.🙄 😲 😉

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
bublina

Uživatel

Zaregistrován:
19. 9. 2012

#14999 21. 9. 2012, 07:02

Jestliže je psáno jinde psáno "pokec o známkách", tak jsou tam známky - a opravdu. Jestliže je zde psáno "pokec o mincích", tak předpokládám, že to bude o mincích. Co bylo kdysi..... bejvávalo! Aha, takže tady neplatí co je psáno.
Když někdo maže jiné příspěvky, tak by bylo korektní:

1. Upozornit na to předem v nějakéom souboru pravidel.
  2. Když už někdo maže, tak upozornit autora, že bylo smazáno a z jakého důvodu..
    Všechno ostatní je zvůle nebo cenzura. A je mi pak jedno, jestli někdo nějakou práci dělá zdarma a ve volném čase. To není samo o sobě žádná zásluha. Ať Jakákoli práce, měla by být dělána dobře, slušně, korektně.
Profilový obrázek
kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

#15000 21. 9. 2012, 07:10
Jestliže je psáno jinde psáno "pokec o známkách", tak jsou tam známky - a opravdu. Jestliže je zde psáno "pokec o mincích", tak předpokládám, že to bude o mincích. Co bylo kdysi..... bejvávalo! Aha, takže tady neplatí co je psáno. Když někdo maže jiné příspěvky, tak by bylo korektní: Upozornit na to předem v nějakéom souboru pravidel. Když už někdo maže, tak upozornit autora, že bylo smazáno a z jakého důvodu.. Všechno ostatní je zvůle nebo cenzura. A je mi pak jedno, jestli někdo nějakou práci dělá zdarma a ve volném čase. To není samo o sobě žádná zásluha. Ať Jakákoli práce, měla by být dělána dobře, slušně, korektně.

"pokec o mincích" je podtitul celé té sekce, v ní je mnoho témat a jedním z nich je tlachárna, ve které je zkrátka zavedené nezávazné povídání o čemkoli. co je na tom nepochopitelného? nejdříve se tu rozkoukejte, jak to tu už mnoho let chodí a pak se přizpůsobte, nebo si žádejte informace někde jinde (kupte si třeba za desetitísíce všechnu dostupnou a potřebnou literaturu). tady všichni radí a pomáhají ve svém volném čase, protože je to baví, nejsme tu zvědaví na někoho, kdo sotva přijde, tak hned opruzuje!

já jsem sice Vaše příspěvky nesmazal, ale pokud budete pokračovat v této konverzaci, tak to mile rád učiním! přestaňme s touto neplodnou diskuzí a věnujme se raději sběratelství ...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.