Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#15001 21. 9. 2012, 07:52

Pýta sa jeden druhého:
Viete ako zachrániť päť topiacich sa poslancov?
Neviem.
Výborne!

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#15002 21. 9. 2012, 07:55

ako tak sledujem ;bublina bude pod veľkov papučov.😃

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Serge Nubret

Uživatel

Zaregistrován:
3. 12. 2011

#15003 21. 9. 2012, 09:15

Bublino, neberte si všechny ty nepřátelské reakce od ostatních protřelých diskutérů osobně, holt si bohužel někteří myslí, že jsou něco více jen proto, že jsou na této diskuzi členy delší dobu než vy😠

Pokud dále chcete něco zjišťovat, najděte si příslušnou sekci a dejte tam svůj dotaz pouze jedenkrát, do tlachárny raději už ne😉
Přeji příjemné diskutování všem😎

Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4

Profilový obrázek
pavelgregor

Moderátor

Zaregistrován:
23. 6. 2007

#15004 21. 9. 2012, 10:02

No, nechci nic říkat, ale kde v nápise sekce Kecárna tlachárna je slovo mince???

Nějak ho tam nemůžu najít.😲

Ne, vážně. Tohle vlákno bylo založeno právě proto, aby sem se dávaly nepodstatné plky a zbytečně se tím nezanášely ostatní důležitější vlákna. No, a že se do něj občas dostane i nějaká numismatická část. To už je osud.

Určitě, pokud dáte konkrétní dotaz do odpovídající sekce, určitě Vám někdo odpoví. S tím mazáním je to taky těžké. Ne vždy to chápu, ale od toho jsou moderátoři. Kdo je tady dýl, tak ví, jak někdy dokážou noví ( ale někdy i ti staří ) uživatelé pěkně zanést toto fórum. Že je někdy reakce moderátora přehnaná, to se stává. 😕

Profilový obrázek
Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

#15005 21. 9. 2012, 10:08

Pokud je uveřejněn zcela stejný dotaz do 3-4 témat(tj. spamování), pak se nedivím, že někdo ty duplicitní maže... 😐

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Profilový obrázek
Serge Nubret

Uživatel

Zaregistrován:
3. 12. 2011

#15006 21. 9. 2012, 10:30
Pokud je uveřejněn zcela stejný dotaz do 3-4 témat(tj. spamování), pak se nedivím, že někdo ty duplicitní maže... 😐

Varianta A:
Přijde nováček, který ještě nemá šajna, jak to tu chodí. Napíše tři stejné dotazy do více obdobných sekcí. Některý z uživatelů mu odepíše (tj. podá vysvětlení): "Pane, každý dotaz zadávejte pouze jednou, nebo vaše dotazy budou mazat". Nováček pochopí a polepší se a vše běží v klidu dál, tak jak má.
Varianta B:
Přijde nováček, který ještě nemá šajna, jak to tu chodí. Napíše tři stejné dotazy do více obdobných sekcí. Moderátor mu je bez vysvětlení vymaže a několik moderátorů a dalších uživatelů mu ještě pořádně vynadá, jakoby to snad byl někdo, kdo to tady zahlcuje kupou reklam nebo vulgárností. Pak následuje sáhodlouhá diskuze a osočování nováčka, že je to prý spamer, přitom to byl jen obyčejný nerozkoukaný nováček.

Otázka:
Která varinata jse správně?

Nápověda:
Sleduj tučné zvýraznění a hlavně použij selský rozum😉 🙂

Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4

Profilový obrázek
bublina

Uživatel

Zaregistrován:
19. 9. 2012

#15007 21. 9. 2012, 11:18

TO "pavelgregor": Podívejte se dobře nahoru: Zde uvidíte toto:
• Sběratel.com; Pokec o mincích; kecárna ... tlachárna
Vidíte? Pokec o mincích - kecárna ... tlachárna. Nebo to nevidíte?

TO "kacuro": Nadáváte, vyhrožujete! Myslím, že by majitel tohoto serveru měl vyhodit nejspíš Vás za tuto vzorovou ukázku toho, jak by se moderátor chovat neměl!!!!!

"tady všichni radí a pomáhají ve svém volném čase, protože je to baví, nejsme tu zvědaví na někoho, kdo sotva přijde, tak hned opruzuje!"

Ještě jsem neviděl, že by mi tu někdo odepsal něco k tomu, co jsem chtěl vědět. Bezdůvodně byl můj dotaz smazán, aniž bych byl upozornět. Když jsem se ohradil, tak slyším jenom nadávky a vyhrožování. To je opravdu smutné.

"já jsem sice Vaše příspěvky nesmazal, ale pokud budete pokračovat v této konverzaci, tak to mile rád učiním! přestaňme s touto neplodnou diskuzí a věnujme se raději sběratelství ..."

Pokud jsem si všiml, tak v této místnosti, která je nahoře nadepsaná "pokec o mincích - kecárna... tlachárna" se řešil jenom chlast a žádné sběratelství.

Nemusíte už mazat moje příspěvky, ve společnosti takových

Nemusíte moje příspěvky mazat. Další už nebudou. Ve společnosti lidí takových kvalit, jak jste mi předvedli, skutečně nemusím být!
Sbohem!

Profilový obrázek
Misak33

Moderátor

Zaregistrován:
23. 12. 2009

#15008 21. 9. 2012, 11:23

Nazdar😃...

Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/

Profilový obrázek
kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

#15009 21. 9. 2012, 11:42
Nazdar😃...

ZDAR 😆

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#15010 21. 9. 2012, 12:53
Jestliže je psáno jinde psáno "pokec o známkách", tak jsou tam známky - a opravdu. Jestliže je zde psáno "pokec o mincích", tak předpokládám, že to bude o mincích. Co bylo kdysi..... bejvávalo! Aha, takže tady neplatí co je psáno. Když někdo maže jiné příspěvky, tak by bylo korektní: Upozornit na to předem v nějakéom souboru pravidel. Když už někdo maže, tak upozornit autora, že bylo smazáno a z jakého důvodu.. Všechno ostatní je zvůle nebo cenzura. A je mi pak jedno, jestli někdo nějakou práci dělá zdarma a ve volném čase. To není samo o sobě žádná zásluha. Ať Jakákoli práce, měla by být dělána dobře, slušně, korektně.

To náhodou není špatná připomínka, v některých fórech se to tak dělá.
Je to profesionálnější a i ostatní účastníci se mohou poučit čeho se napříště vyvarovat.
😉

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.