archy moj otec bol vychos a svagrina uci ciganov tak viem o com hovorim... a sucitim s TEBOU to su Ficove soc. istoty v praxi, ono EU je v srackach az po usi aj s tymi 800 chujmi v parlamente...
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články

http://ostatne.bazos.sk/inzerat/18804617/kamen-zlaty-nugat.php
nugat alebo nuget, teraz som na vetve🙂
joeolahfamily@azet.sk

Jediné na co se lidé zmůžou jsou hospodské kecy. V posledních volbách do EP šlo cca 20% lidí, na Slovensku snad ještě méně. Není pak přeci důvod nadávat když jsou lidé lhostejní. Co takhle nejprve studovat historii, instituce a fungování EU, pročíst si volební programy jednotlivých kandidátů do příštích voleb do EP, ptát se jich, zjistit si do jakých frakcí by dotyčná strana zapadala, jaký je program a filosofie jednotlivých evropských frakcí a pak jít volit s klidným svědomím. Rekonstrukce porouchaného stroje je potřeba udělat zevnitř a ne ho hned rozbít a zahodit. Byla by to škoda.

Hurley: no tos mě celkem pobavil. normální poctivý člověk by do takového svinstva, jakým politika je, nikdy nešel. politiku můžou dělat jen vychcánkové, podvodníci, sedmilháři, lobysti, lidi toužící po moci atd., proč tedy studovat jejich programy, když každému z nich jde stejně jen o SVÉ koryto? politiku nemám rád, po zkušenostech už jí ani nesleduji (již řadu let nečtu noviny ani zprávy na netu, nekoukám na TV a neposlouchám rádio), nezajímá mě! přesto k volbám poctivě chodím, jen volím vždy někoho, kdo nemá šanci vyhrát, protože nechci připustit další svini ke korytu ... jistě mě tu někdo za můj postoj odsoudí, ale ta naivita, která mě držela po r. 89 už je dávno pryč, z toho už jsem vystřízlivěl😃

Nechápu co tě na tom pobavilo, spíš jsi to vůbec nepochopil. Tohle cos tu napsal je krásný příklad té lhostejnosti jakou mají přesně rádi ti vychcánkové, podvodníci, sedmilháří, lobbysti a lidé toužící po moci. Jen ať jim do toho nikdo nešťourá. Je to takový ten pozůstatek filosofie z bývalého režimu, kdy se lidé také po roce 1968 stáhli na své chalupy, rezignovali na nějaké veřejné věci a de facto umožnili totalitnímu režimu ovládnout zbytky občanské společnosti a zavřít je do klece. Takhle to milej zlatej nefunguje a fungovat v demokratické společnosti ani nemůže, pokud tu nechceme další vládu jedné strany či kdovíco ještě, je potřeba být trochu aktivnější. Pasivní národ je vždy pastvou pro nedemokratické režimy. Takže nechápu z čeho jsi vystřízlivěl po r. 89, naopak si myslím, že tehdy národ konečně vystřízlivěl z tupé technokracie moci a v sopučasnosti bohužel zase tupě a opile skládá hlavy do pasivity a nečinnosti..

No nemyslím si že sme tu všetci idioti, niektorí z nás históriu a fungovanie EU celkom ovládajú na to, aby si mohli aj zanadávať. 😎 😞
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.