Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#15091 5. 10. 2012, 12:55

Politici a politika bola, je a bude.
Osobne nie som lavičiar ,ale taká pravica aká vládla doteraz nič moc, a pokiaľ sa nesformuje nejaká rozumná pravica , nech radšej vládne toto ľavicové zoskupenie.

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Hurley

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2010

#15092 5. 10. 2012, 13:34

Debatovat se dá slušně a věcně s kýmkoliv, ale to co tu předvedli kacuro a babygulka, to nemá se slušností a věcnými argumenty nic společného.

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#15093 5. 10. 2012, 13:35

grofik napsal/a:

... pokiaľ sa nesformuje nejaká rozumná pravica , nech radšej vládne toto ľavicové zoskupenie.

To je jako by jsi řekl: “Dokud nepřestane pršet zůstanu stát pod okapem.”
Lidé v Čechách jsou poměrně dost nespokojení až nasraní a mám pocit že v příštích volbách dojde k posunu do leva. Ti se budou divit o kolik horší to může ještě být.😉

Profilový obrázek
kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

#15094 5. 10. 2012, 13:53
Debatovat se dá slušně a věcně s kýmkoliv, ale to co tu předvedli kacuro a babygulka, to nemá se slušností a věcnými argumenty nic společného.

nevím o co Ti jde, jen jsem vyjádřil svůj názor na politiku, pokud se Ti nelíbí, můžeš s ním demokraticky nesouhlasit, ale pokud ctíš demokracii, neměl bys mi ten názor brát😉 to je právě problém demokracie, podle ní si údajně můžeš říkat co chceš, můžeš se svobodně projevovat, ale pokud kritizuješ stávající "demokratické" poměry, tak Ti vždycky budou chtít ti "demokraté" zavřít hubu ... taková je ta naše slavná demokracie 😆 lépe ji nazývat pseudodemokracií

Profilový obrázek
Derrick

Uživatel

Zaregistrován:
6. 5. 2008

#15095 5. 10. 2012, 13:58

Neverím už v nič okrem globálnej katastrofy. Všetko ostatné je slabé. Na politiku prdím...

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#15096 5. 10. 2012, 14:11
grofik napsal/a: ... pokiaľ sa nesformuje nejaká rozumná pravica , nech radšej vládne toto ľavicové zoskupenie. ...

Až to tady převezme převratem Václav Klaus, staneme se gubernií Ruska a to se teprve budeme divit! 😠

Profilový obrázek
Hurley

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2010

#15097 5. 10. 2012, 14:23

kacuro:
Na svůj názor máš určitě právo a nikdo Ti ho nebere, spíš mě šlo o ten způsob vyjadřování. Chtěl jsem jen poukázat na to, že díky (nebo spíš kvůli) současným nešvarům (a že jich je opravdu hodně a mnohé už nemají s demokracií nic společného) by se taky k moci mohli dostat lidé, kteří vezmou řemdihy a palcáty a půjdou to skutečně vymlátit jako tzv. úderná pěst obyčejného lidu a začne tu vládnout ještě něco horšího než doteď nebo než před r.1989. Argumenty podobných lidí jsou totiž často jen zbraně a násilí, žádná debata. Takže pokud tohle nechceme, měli bychom být aktivní a tlačit na současné politikum aby tu byli ne pro sebe, ale pro nás. Ne snad?😉

A to se nikdy nepodaří, když jednou za měsíc pošle jeden ňouma rozhořčený mail politikovi, že nesouhlasí s s nějakým zákonem který třeba pošlapává něčí práva. Politik se mu na to z vysoka a s úsměvem... Pokud těch mailů ovšem dostane deset tisíc, pokud se za tuhle věc bude masově demonstrovat a média jako hlídací pes demokracie také sehrají svojí roli, bude muset dotyčný politik pod tlakem onu věc diskutovat s věřejností.

Znovu opakuji, pokud je společnost apatická a pasivní k veřejným záležitostem, politici si dělají co chtějí. Proto je často slyšet z některých úst, jak je občanská společnost zbytečná, jak jí nepotřebujeme, že nic takového vlastně ani neexistuje, je to nikým nevolená lůza atd atd.. Slyšíme to z úst lidí, kteří právě nic takového jako kritická občanská společnost nechtějí, chtějí mít zhasnuto pro svoje svinstva, pro onen mafianismus a jánabráchismus který se tu tak rozbujel.

Chápu, že to někoho může odrazovat a po zlých zkušenostech se do ničeho takového pouštět nechce, i já s tím mám velký problém a cítím určitou beznaděj z toho všeho, ale tím spíš se posiluje moc "nedotknutelných", kteří si myslí, že když od nás dostali mandát, tak si můžou dělat co chtějí. Naštěstí je v poslední době vidět určitý posun směrem k lepšímu co se týče vyšetřování korupčních úplatkářských kauz. Uvidíme..

Profilový obrázek
kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

#15098 5. 10. 2012, 15:11

Hurley: rozumím tomu, ale mám na práci spoustu důležitějších věcí, než je sledování všech těch nekonečných politických přehmatů, korupcí, podvodů atd. a potom psaní rozhořčených mailů ... Nehledě na to, že se nechci rozčilovat a zkracovat si tím život😃 Takže kráčím po světě bez toho, abych politiku sledoval, nevšímám si jí, nezajímá mě a svůj čas věnuji bohulibějším činnostem ... Tak asi ta nějak. Kéž jsou všechny bytosti šťastné v srdci!

Profilový obrázek
Hurley

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2010

#15099 5. 10. 2012, 15:18
Hurley: rozumím tomu, ale mám na práci spoustu důležitějších věcí, než je sledování všech těch nekonečných politických přehmatů, korupcí, podvodů atd. a potom psaní rozhořčených mailů ... Nehledě na to, že se nechci rozčilovat a zkracovat si tím život😃 Takže kráčím po světě bez toho, abych politiku sledoval, nevšímám si jí, nezajímá mě a svůj čas věnuji bohulibějším činnostem ... Tak asi ta nějak. Kéž jsou všechny bytosti šťastné v srdci!

amen🙂

Profilový obrázek
janicek

Uživatel

Zaregistrován:
25. 3. 2009

#15100 5. 10. 2012, 16:11

Niekedy si v práci musím hrízť do jazyka a to len preto aby som ľuďom nepovedal to čo si naozaj myslím. Ale máme tu piatok, tak prajem všetkým krásny víkend😉
A aby som nezabudol dnes je údajne svetový deň úsmevu, tak 😁

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.