4. 11. 2012, 14:02
Vrátim sa k Trenčínu, včera som sa zúčastnil. Vzal som síce len dva denáre, ale inak sa mi celkom pozdávalo. Záleží na tom, čo človek zbiera a s kým sa stretne (zaváhal som pri Sa vz. 59, ale radšej by sme so synom zobrali aspoň OT-90 ...).
Akurát na tie moje denáre hľadia vždy predajcovia z dešpektom, buď ich vôbec nemajú, alebo mi ponúkajú nejaké evrá či čo ... a to som mal svojich eur asi štvrť kila v mešci ... divná doba.
Do Žiliny chodievam vždy, ak nezaspím.
Neviem prečo tie burzy nemôžu začať neskôr, takto akoby nás organizátori vyháňali na panské ...
Obrázky:

4. 11. 2012, 20:25
Vrátim sa k Trenčínu, včera som sa zúčastnil. Vzal som síce len dva denáre, ale inak sa mi celkom pozdávalo. Záleží na tom, čo človek zbiera a s kým sa stretne (zaváhal som pri Sa vz. 59, ale radšej by sme so synom zobrali aspoň OT-90 ...).
Akurát na tie moje denáre hľadia vždy predajcovia z dešpektom, buď ich vôbec nemajú, alebo mi ponúkajú nejaké evrá či čo ... a to som mal svojich eur asi štvrť kila v mešci ... divná doba.
Do Žiliny chodievam vždy, ak nezaspím.
...
Osobně mám pocit, že je to kvůli dvěma důvodům
- důchodci, kteří nemůžou dospat, to vítají
- snižuje se pravděpodobnost, že jim to vykoupí někdo cizí (zkuste dojet o víkendu na sedmou někam, kde je to 100 km cesty...)🙂

7. 11. 2012, 18:51
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.