Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
babygulka

Moderátor

Zaregistrován:
7. 6. 2010

#15311 9. 11. 2012, 19:12

ty len hovoris o paranoje ale nikdy si sa k tomu nevyjadril, ako som zdravy, zial mam taky nazor na politiku a ten nezmenim

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

#15312 9. 11. 2012, 19:13
opravte ma ak sa mýlim😉 ja má 30, väčšina z vás je tu o dosť starších, 89 ste chceli zmenu - zmenu k lepšiemu a ja som chcel asi najskôr novú hračku. Teraz som starší a vidím, že ste to dobre do *kuvili**. Prišla zmena, s tým veľa dobrých vecí a čo je najhoršie to dobré z toho socializmu čo ste mali zobrať zo sebou ostalo v minulosti aj s tým zlým. Keď ste začali zmenu, tak prečo ste ju aj nedotiahli do konca? Komunisti mali pravdu: "ten západný kapitalizmus je niečo prehnité a zabalené v krásnom pozlátku" V tom 89 ste nechceli zmenu len vy, ale aj "západ" z ktorým to ekonomicky išlo dolu vodou, tak ako aj s nami. Otvorenie hraníc im však na čas naštartovalo ekonomiku a peňaženky naplnilo kopcom. Jednak ľudia kupovali šmejd v krásnych obaloch, ale samozrejme kupovali aj nové užitočné nami nepoznané veci. Potom nás rozkradli a nielen oni, ale aj dosť dobrá časť vracajúcich sa emigrantov(nie každý emigrant bol disident) a hlavne vlastní - presne tí ktorí tiež štrngali. Teraz tu máme koniec roka 2012 a s Európou to ide zas dolu vodou. ...

Slušný výsledok vymývania mozgu. Gratulujem tomu, kto to dosiahol. Treba si uvedomiť, že ľudia, ktorí rozkradli boli naší domorodí. Ktorým sa podarilo prežiť, resp. zmeniť kabát z červenej farby (KSČ) na niečo iné (VPN neskôr HZDS, SNS)

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

Profilový obrázek
babygulka

Moderátor

Zaregistrován:
7. 6. 2010

#15313 9. 11. 2012, 19:15
opravte ma ak sa mýlim😉 ja má 30, väčšina z vás je tu o dosť starších, 89 ste chceli zmenu - zmenu k lepšiemu a ja som chcel asi najskôr novú hračku. Teraz som starší a vidím, že ste to dobre do *kuvili**. Prišla zmena, s tým veľa dobrých vecí a čo je najhoršie to dobré z toho socializmu čo ste mali zobrať zo sebou ostalo v minulosti aj s tým zlým. Keď ste začali zmenu, tak prečo ste ju aj nedotiahli do konca? Komunisti mali pravdu: "ten západný kapitalizmus je niečo prehnité a zabalené v krásnom pozlátku" V tom 89 ste nechceli zmenu len vy, ale aj "západ" z ktorým to ekonomicky išlo dolu vodou, tak ako aj s nami. Otvorenie hraníc im však na čas naštartovalo ekonomiku a peňaženky naplnilo kopcom. Jednak ľudia kupovali šmejd v krásnych obaloch, ale samozrejme kupovali aj nové užitočné nami nepoznané veci. Potom nás rozkradli a nielen oni, ale aj dosť dobrá časť vracajúcich sa emigrantov(nie každý emigrant bol disident) a hlavne vlastní - presne tí ktorí tiež štrngali. Teraz tu máme koniec roka 2012 a s Európou to ide zas dolu vodou. ...

no ved sa k moci dostalil velky demokrati typu havel, meciar, klaus

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

#15314 9. 11. 2012, 19:16
ty len hovoris o paranoje ale nikdy si sa k tomu nevyjadril, ako som zdravy, zial mam taky nazor na politiku a ten nezmenim

Gulka ja ti neberiem tvoj názor, len som konštatoval, že ako to vidím ja. Toľko nič viac nič menej.
Ako si písal, že za komančov tvoja rodina nezažila žiadnu pezekúciu, a mohla v kľude vegetiť. S prepáčením držali hubu a krok spoli s 99% väčšinou obývateľstva.
No moja rodina zažila prenasledovanie a vypočúvanie od ŠTB, takže nech mi tu nikto nebásni ružové o režime spred ´89.

Profilový obrázek
babygulka

Moderátor

Zaregistrován:
7. 6. 2010

#15315 9. 11. 2012, 19:16

a preco vymyvania mozgu?

Profilový obrázek
janicek

Uživatel

Zaregistrován:
25. 3. 2009

#15316 9. 11. 2012, 19:16

smith, ja vás neurážam a z vašej strany si to vyprosím! ...keby ste lepšie čítali tak som to tam aj napísal kto to tiež rozkradol

Profilový obrázek
Derrick

Uživatel

Zaregistrován:
6. 5. 2008

#15317 9. 11. 2012, 19:20
je odrhuty ja si to vzdy myslim nevie ako sa tu zije a gor nevie ako sa zije v SR... mozno by zmenil nazor a ze ta demokracia nie je taka ako ju v Tv propaguju, ved co nase televizie platia zahranicne resp. americke agentury...

Naše televízie si platíme všetci pozeraním reklamy každých 15 minút + úbohých relácii pre dementov.
Kritizovať pána Schwarzenberga pohľadom zo Slovenska je prinajmenej smiešne, vzhladom k tomu, že náš národ nemá takmer žiadne osobnosti (či v minulosti alebo aj dnes) . Skús si Babygulka spomenúť na nejaké osobnosti od nás, ktoré sa môžu rovnať p. Schwarzenbergovi... NIČ tam neuvidíš.
Trochu sa zamysli, spomeň si na našu slávnu minulosť plnú rôznych panovníkov a velkých osobností😁
Prípadne si pozri kvalitu našej reprezentácie od revolúcie po dnes. Napr. osoby prezidentov SR dokonale vystihujú náš potenciál.
Nevelebím cudzích, iba rozoznávam a porovnávam a takto mi to vychádza... Keby sme mali aspoň niekolko "Schwarzenbergov", asi by to tu bolo trochu iné,
aj keď ani on samozrejme nie je bez chyby.

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

#15318 9. 11. 2012, 19:21

Janiček: Nemyslím si, že môj príspevok bol urážliví.

Je tu veľký problém celej spoločnosti vo všeobecnosti: jednoducho keď niekto nesúhlasí s názorom toho druhého, a to dá aj najavo, tak sa to berie hneď ako útok na osobu....

Profilový obrázek
janicek

Uživatel

Zaregistrován:
25. 3. 2009

#15319 9. 11. 2012, 19:21

Myslím že Slovensko malo ísť vlastnou cesto, niečo podobné po vzore Švajčiarska hlavne tá neutralita

Profilový obrázek
janicek

Uživatel

Zaregistrován:
25. 3. 2009

#15320 9. 11. 2012, 19:24
Janiček: Nemyslím si, že môj príspevok bol urážliví. Je tu veľký problém celej spoločnosti vo všeobecnosti: jednoducho keď niekto nesúhlasí s názorom toho druhého, a to dá aj najavo, tak sa to berie hneď ako útok na osobu....

ja nič v zlom, len ma tak podráždilo to " vymývanie mozgu" vôbec sa necítim byť debil

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.