Nakolko bývaš u protinožcov , Tvoja myšlienka ma prekvapuje.🙄 😉
Nebudem sa čudovať podobnému názoru od človeka ktorý opustenie svojho okresu , kraja bude považovať za niečo nevídané.😃
Jazyk cudzieho kmena ,alebo ovládaš dobre ,slabo ,prípadne nijak ,ale aj tak sa budeš snažiť pochopiť význam slov.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Nech nezačínam deň vážne😉 .
Fico príde na poľnohospodárske družstvo a pri tej príležitosti usporiada tlačovú konferenciu.
Jeden fotograf ho nafotí v prasačom chlieve medzi prascami a Fico to komentuje:
“Dúfam, že sa zajtra v novinách pod obrázkom neobjaví niečo hlúpe, ako napríklad - Fico s prascami...“
“Nie, to by som si nedovolil!“ odpovedá mu fotograf.
Ďalší deň vyjde článok v novinách s textom pod obrázkom:
“Róbert Fico (tretí zľava)...“ 😃

Že ty jsi si dnes telku ještě nezapnul 😃
˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

v Ostravě jsem byl v létě několikrát, neb jsme byli nedaleko na dovolené. byli jsme tam v zoo a v muzeu, měli jste tam pěknou výstavu Zlatá bula sicilská, kde bylo vystaveno i pár desítek přemyslovských denárů ... 😉 😎

mě želvákoviny nepřekvapují. nesmíme zapomínat na to, že žije u protinožců, tzn. hlavou dolu. a jak mají pořád nateklou krev do hlavy, tak vymýšlejí hlouposti😃

Hmmm , potom Turtlemu nepomúže ani Neurológia v Novom Mexiku.😃

Já měl na mysli toto:
dítě žije v Čechách, má na rodném listě národnost česká, státní příslušnost ČR, ve škole mluví paní učitelka česky, v rozhlase i televizi slyší češtinu, není mu divné že rodiče mluví hatmatilkou?🙄
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.