a tak knížka je vždycky lepší než film ... to jsem nevěděl, že bude více dílů toho Hobita ... ten film má kolem 2,5 hodiny ... nicméně Hobita jsem nečetl, takže nebudu mít srovnání, četl jsem jen tu trilogii, která je parádní. film je sice drobet okleštěný, ale i tak je to snad to nejlepší, co kdy bylo natočeno (alespoň pro mne). nejméně jednou ročně si dělám prstenový den, kdy celý den koukám na trilogii, cpu se a popíjím od rána do večera😃

ta das esčik jeden
Idze v sanitke vodič, lekar, študent na praxi i šestrička. Jak idu ta vodič pušči kormaň, lapi še pod karkom, puči oči a chrči jak fras. Sestrička vežme ľekarničku, jebne mu po hlave a vodič še ukľudni, ulapi kormaň a idu daľej. Po chviľke ľekar to iste. Ulapi še pod karkom, puči oči, chrči... Sestrička vežme ľekarničku a dzig mu po gebuli. I lekar še takoj ukľudni. Študent še na to cale kuka a pita še vodiča:
-Sluchaj tu, ja som lem študent ale som cali život nečul o takej chorobe co take zachvati vivola že stači dzignuc po hlave a šicko okej.
Vodič ho ale opravi a hvari:
-Ta neni to calkom tak moj. Znaš, sestričke še včera obešil chlop ta sebe z nej robime srandu.
joeolahfamily@azet.sk

Manželka se vrátí domů z práce dříve a najde manžela v posteli s jinou ženou. Začne na manžela křičet
"maminka mi říkala, abych si tě nebrala, že vlezeš do postele s úplně každou"
pak se odmlčí a po chvíli pokračuje
"a ty na mně nečum mami. Tys mně taky nasrala".
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4

Hobit a útlá knížečka? Cos to měl komprimované vydání?!?
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.