fico musi padnut na hubu, len neviem ci to babygulka prezije😃
ked som fica dnes okolo pol jednej vnoci videl na tlacovke, skoro sa rozplakal aky bol sokovany ako malo hlasov dostal , skryval to arogantnymi jednoslovnymi odpovedami...
.
Pavel_III : pekne napisane😉
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Pavel_III: Pleteš hrušky s jabkama a současně ovoce s masem🙂 Každopádně slovo slepenec se v češtině nepoužívá pro říši vzniklou výboji, s tou Římskou říší taky nemáš pravdu, jinak Tibet byl alespoň formálně součástí číny v minulosti taky pár set let (byť s velkými přestávkami) a představa o rozpadu Číny je také velmi úsměvná (dříve se rozpadnou USA, o EU ani nemluvě). Zbytek asi nemá cenu vyvracet🙂

Tak ja ti teda neviem. "Úžerník", ktorý podnikal v rámci možností danej legislatívy a nikoho nenútil brať si tovar na ktorí dotyční nemali je horší ako ten, ktorí sedí vo vláde, ovplyvňuje legislatívu a je priamo zodpovedný za to aby štát zabezpečil občanom slušný život a ich ochranu práve treba pred tými úžerníkmi?? Naviac dokázal aspoň časť zo svojich ziskov dať na charitu a dobrú vec. To pán premiér sľúbil a dal istoty len svojim. Rezervný fond rozdáva po známostiach a zo svojho majetku by hádam ako Kiska nebral. Ten je len jeho a nikoho do neho nič.
Zabudol si ešte dodať, že v letáku, ktorý niekto vytlačil a distribuoval po celom Slovensku je naviac scientológ a neviem ešte čo. 🙂
Ani Kiska nie je určite svätec, ale morálne vyzerá niekde úplne inde ako náš súčasný premiér.

Pokúsim sa o svoj pohľad na kandidátov prvého kola.
Podľa mňa jediný kto mohol povedať ; som pravičiar je Milan Kňažko dal to jasne najavo svojím postojom už za komunizmu ostatný sa pridali do prvých šíkov vládnutia , keď bol proces zmeny spoločenského systému jasne daný a bola istota , že neskončí za svoj názor vo väzení.
To nemôže povedať ani jeden z kandidátov na prezidenta.
to Aliquis; súhlasím nemáme stále dokonalé zákony preto vznikla aj "legálna úžera", ale budúci prezident by mal dodržiavať príslovie " urobím pre peniaze veľa , ale nie všetko" preto sa domnievam jeden z kandidátov do druhého kola urobil pre peniaze všetko a mne to osobne vadí !
Nemôžem myslieť predsa vážne s morálkou , keď peniaze z úžery dám na charitu, verím v tom dome sa musí niekto holiť bez zrkadla. Pokiaľ to nevadí jeho budúcim voličom , je mi to síce ľúto , ale nič stým nespravím aj to je prejav demokracie , ostáva však na zamyslenie vízia nášho národa ktorá sa prejavuje navonok a v súkromnom živote...
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

jano7B9 napsal/a:
opacny nazor tolerujem. netolerujem priblblych ludi, ktory tam pisu ze s dochodkom v euromene nedokazu vyzit. bolo by to len 300 € a druhym dychom dodavaju ze radsej budu mat 7000 kc ...
prijatim eura a platbou v eure sa predsa nic nezmeni a to 95 percent priblblych v tej diskusii akosik nemoze pochopit. neustale sa v tychto diskusiach opakuje , euro je drahe, v nemecku chcu naspet marky , teuro , eurozona krachne uz 12 rokov atd atd...
co by sa zmenilo pre obycajneho cloveka prijatim eura? ake ma pre neho negativa?preco ho odmieta? nech mi tu niekto napise nieco , ked ho odmieta. a to ze euro ma graficky nezaujimave bankovky neberiem😃 😁
Právěže změní, tady přeci vůbec nejde to jestli budeme mít ekvivalent nebo ne. Jde o to že ztrácíme jeden ze základních nástrojů ovlivňování naší ekonomiky. Takže až se jednoho dne stane, že němci přestanou vyrábět auta, a my tudíž přestaneme vyrábět součástky, poroste nezaměstananost. A my nebudeme schopni hnout s kurzem, aby se naše ekonomika trochu vzchopila (tj. zlevníme naše součástky v zahraničí). Přesně tohle je případ Řecka ale i Portugalska. Oni se svým nuzným stavem prostě nejsou schopni nic dělat, protože jsou napojeni na obrovský kolos. Jednotná měna jim v tomto ohledu dost brutálně škodí.
Argumenty ve stylu že musíme měnit v zahraničí považuji za populistickou hloupost.
Je teda na druhou stranu pravda, že jsme do značné míry ekonomicky pouze další spolkovou republikou, ale raději bych přecijen viděl jistou nezávislost.
Nezávislá koruna nám přináší sice nějaké transakční náiklady navíc - lidem i firmám, ale je to daň za onu nezávislost která je podle mě velmi vhodná. Karcinogenní evropské nikláky s českým lvíčkem proto klidně oželím.
Spořiti se dá i z mála, jen začni a vytrvej!

Tak jsem se díval, kolik vlastně Fico dostal, když všichni proklamují, jakou utrpěl katastrofální prohru a zjistil jsem, že získal nejvíc a to 28%. Podle komentářů jsem čekal tak polovinu a pár desetinek před třetím kandidátem.🙂
Tak nevím, co by byl úspěch, kdyby byl zvolený už v prvním kole? To přece při 14 kandidátech nemohl nikdo myslet vážně?
Jinak je také zajímavé, že na třetím místě a to s nikterak velkou ztrátou se umístil Radoslav Procházka, o kterém česká média vůbec nemluvila - mezi jasné favority byli počítání jen Fico, Kiska a Kňažko, který přitom při volbě získal jen 12%

Grofik a v čom sa teda líši jeden od druhého, čo sa týka tých peňazí??
Tie zákony nie sú dokonalé ani po dlhej dobe vlády našej najsociálnejšej vlády, ktorá vraj myslí na ľudí. Premiér s tým teda niečo mohol urobiť a nie teraz niekomu vyčítať úžeru.
Tiež som v minulosti využil nákup cez Triangel. A podivuhodne som u exekútora neskončil. Asi kvôli tomu, že som vedel aký mám príjem a koľko si môžem dovoliť splácať. V mojom okolí poznám ľudí, ktorí nabrali tovaru a pôžičiek a asi čakali, že to bude splácať niekto iný, lebo nemali ani taký príjem. Potom to logicky skončilo exekútorom. To je ako obviniť majiteľa hospody, že Fero, keď si vypije doma mláti ženu.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.