No na Ukrajine nezomiera 10 500 ľudí denne, ide o politiku väčších a ostrejších lakťov. Rusáci sú známi tým, že sú naviazaný na vodcovské typy (nejako mi to pripomína Slovensko?) a už sa ani nečudujem, že zožerú všetko čo im dal Putin (to je on) zožrať. On predsa len chránil záujmy etnických Rusov na území iného štátu, prečo mi to zas pripomína tridsiaty ôsmy? Ja neviem, nejako mi to celé skáče a prelína sa...

Připodobnění s 38. je jistě na snadě ... Ono je to pohodlné a hlavně vypočítavé, vymluvit se na ochranu Rusů žijících na území cizího státu (stejně jako Němci na území Československa"). U nás na univerzitě je např. spousta Rusů, kteří si zde v podstatě zadarmo a bez problémů dělají bakalářský titul ze svého rodného jazyka. Nedej bože, aby do mě "např." některý z nich strčil a já mu dal přes hubu, protože by se mohlo stát, že by poslal Putin armádu na jejich záchranu před nějakým kacurem ...

ale následky můžou být trochu horší, ne?

Vrátila se nám zima. Před chvílí tu pořádně pršelo a jak se roztrhaly mraky, tak koukám že na horách posněžilo.
Hádanka pro dnešní den - jaké místo je zachyceno na fotografii? (fotka je stará cca 20 minut - těch komínů si nevšímejte, holt nebydlím tak vysoko, aby mi při focení nepřekážely komíny domů od naproti)
Obrázky:
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.