Slovenský štátny úradník, aby sa tváril, že niečo robí, utiera prach na lampe na stole.
Zrazu, bum-bác, zjaví sa veľký džin a hovorí , že mu splní tri želania.
Úradník je šokovaný, avšak neváha:
Chcel by som veľké studené pivo.
Bum-bác splní sa a na stole je perlivý mok.
Teraz sa už viac zamyslí a povie:
Chcel by som byť bohatý na tropickom ostrove a okolo mňa desať sexibômb.
Bum-bác, splní sa, okolo neho krásky hore bez tancujú hulá-hop a preto on neváha a do tretice povie:
Tak, a teraz si želám, aby som už vôbec nemusel pracovať.
Bum-bác a slovenský úradník sa opäť ocitne vo svojej kancelárii.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Do třetice bylo:
Všechny krásky na ostrově se změnily na staré babizny, aby se nemusel namáhat s šukáním😋 😋 😋 😋 😋 😈 😈 😈
grofik napsal/a:
Slovenský štátny úradník, aby sa tváril, že niečo robí, utiera prach na lampe na stole.
Zrazu, bum-bác, zjaví sa veľký džin a hovorí , že mu splní tri želania.
Úradník je šokovaný, avšak neváha:
Chcel by som veľké studené pivo.
Bum-bác splní sa a na stole je perlivý mok.
Teraz sa už viac zamyslí a povie:
Chcel by som byť bohatý na tropickom ostrove a okolo mňa desať sexibômb.
Bum-bác, splní sa, okolo neho krásky hore bez tancujú hulá-hop a preto on neváha a do tretice povie:
Tak, a teraz si želám, aby som už vôbec nemusel pracovať.
Bum-bác a slovenský úradník sa opäť ocitne vo svojej kancelárii.

Čím vyšší patro, tím více má času, aby se dostala do správné polohy.
Tak jsem si vzpomněl na jeden zážitek s kočkou z raného mládí. To jsem ještě chodil do školky a někde jsem slyšel, že kočka se pádem nikdy nezabije. Tak jsem se rozhodl to vyzkoušet. Sice jsem dlouho váhal, protože jsem měl tu kočku rád a bál jsem se, co kdyby to nefungovalo.
Zvědavost byla ale silnější a tak jsem vzal kočku na balkón. Když jsem ji v rukách dal za zábradlí, bylo vidět, že se bojí. Držela se mých rukou drápy, takže to docela bolelo.
No nic - test je test, takže jsem ji odtrhnul z ruk a pustil dolů - taky mi na rukách zanechala pěkné škrábance. Vzhledem k tomu, že to byl balkon rodinného domku, tak na zaujetí dopadové pózy měla jen asi 3 metry, což zjevně nestačilo a ještě k tomu nedopadla na trávník, ale na zbytek na sebe úhledně naskládaných cihel.
Samozřejmě jsem ji chtěl hodit na trávu, ale když se mě tak pevně držela drápy, tak jsem měl co dělat, aby se vůbec pustila, takže na nějaké míření mi nezbyl čas.
Na ty cihly dopadla bokem, ale naštěstí se jí vůbec nic nestalo, žila pak v pořádku ještě spoustu let. A jaký je závěr tohoto dětského testu? Že kočka se pádem opravdu nikdy nezabije 😈
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4

Konec světa se blíží!! Roboti na postupu!!
http://zena.centrum.cz/zdravi/zivotni-styl/clanek.phtml?id=803066#utm_source=volnyHP&utm_medium=stylebox&utm_term=link_1 (Silikony, co se houpou jako pravá prsa. Mají i čip!)

Záhorák hovorí svojej žene.
"Očúvaj stará", blížá sa Ti svátky, kupíme sviňu, zabijeme, budú jitrničky, klobáse, krvavnice.
Zrazu sa otočí, čapne synovi po papuli, až ten padne zo stoličky.
Žena sa ho pýta:
"Ná co robíš, šak ti nic nespraviu!
"Už ho vidzím debila, jak to žere bez chleba"!
joeolahfamily@azet.sk
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.