Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

#18161 9. 5. 2014, 21:56

To určite je, apropo ten gól ste si zaslúžili. Je to pre nás smutné, ale nevadí, ideme ďalej. Prijal by som nájazdy.

Profilový obrázek
dejvy

Moderátor

Zaregistrován:
21. 7. 2007

#18162 9. 5. 2014, 22:01

Tak bez nájezdů ...

Profilový obrázek
Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

#18163 9. 5. 2014, 22:01

No veľká škoda, pred zápasom by som bral bod všetkými desiatimi, ale je to veľká smola. Každopádne chlapi gratulujem, boli ste veľkí favoriti a ste naozaj svetoví.

Profilový obrázek
Aliquis

Uživatel

Zaregistrován:
21. 2. 2012

#18164 9. 5. 2014, 22:02

Tak veľká škoda. Ale zápas super. Zaslúžili ste si to a naši mi urobili radosť. Mlaďoši zahrali veľmi pekne.

Profilový obrázek
pavelgregor

Moderátor

Zaregistrován:
23. 6. 2007

#18165 9. 5. 2014, 22:55

Myslím si, že pokud pominu pomalou první třetinu, tak zbytek zápasu byl velmi dobrý. Oba mančafty hráli pěkně, a mě se to líbilo. Jestli takhle budou pokračovat, tak to zas nebude tak špatný mistrovství. Byl jsem mile překvapen.

Výsledek, doufám, nebude stát ani jedno mužstvo postup. To by byla škoda. Je sice pravda, že si nešli moc do těla, takže se mohl hrát pěknej hokej, ale líbilo se mi, že obě družstva zkoušeli pěkný kombinace.

Hlavě Váš druhej gól, to patří do učebnic hokejový jednoduchosti. Myslím i, že se to bude hooodně dlouho promítat. Krásný stažení na modrý, dvě rychlý přihrávky ... a chlapi jdem na pivo. O tom to je. Podobnejch šancí bylo na obou stranách dost. Radost podívat. Překvapilo mně, jak se jednoduše dostanete k bráně. To už jsem u Vašeho mančaftu dost dlouho neviděl ( u našeho to asi chvilku neuvidím ). Myslím si, že až se obě mužstva sehrajou, tak budou hrát dobrej hokej.

Je dobrý, že je dost mlaďasů. Za pár let do budou suprový mužstva.

Asi se po pár letech na to budu koukat. 😲

Profilový obrázek
Archypov

Moderátor

Zaregistrován:
10. 6. 2006

#18166 9. 5. 2014, 23:03

Pavle, jeden chlapík vo filme Rok ďábla povedal, že Jarka Nohavicu by chtěl pohladiť po hlavě (po vlasech?) za to jaký je. Tak ja si dám ešte jedno české pivo a pohladím teba.🙂

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#18167 10. 5. 2014, 07:43

Bolo raz jedno dievčatko a volalo sa Evička.
Raz tak išla lesom, keď z krovia vyskočil chlapík a začal z nej strhávať šaty.
Ale Evička sa iba smiala, lebo vedela, že mu budú malé.

Klop, klop.
Kto je tam?
Ja!
Ja?

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

#18168 10. 5. 2014, 09:32

Ach jaj , skoda, prehrali sme vyhraty zapas
Nevadi, odplata pride v stvrtfinale 🙂 😈
Nas druhy gol to bola nadhera

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Profilový obrázek
Romolo

Uživatel

Zaregistrován:
17. 2. 2014

#18169 10. 5. 2014, 11:17

Grofik,takový vtip má často bohužel své pokračování:JÁ, TVŮJ MILUJÍCÍ TATÍNEK...

Profilový obrázek
tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

#18170 10. 5. 2014, 11:49

jano: tentokrát musím souhlasit, celkově jste včera byli lepší. Ano, měli jsme dvakrát víc střel, ale ve většině spíš zoufalé pokusy, na vaší straně kombinačně připravené šance (na druhé straně je dobré, že konečně střílíme🙂 ). V první třetině jsme byli lepší my, v druhé nás Slováci přehráli a kdyby se po druhém gólu nestáhli do defenzívy, tak věřím tomu, že by nám dali ještě jeden a asi už by nebylo co řešit, to byla asi největší chyba, která vás stála zápas. Ten vyrovnávací gól byl se štěstím, zato ten v prodloužení parádní. Nejlepší ale byl asi váš druhý gól, výborná akce.
Četl jsem teď rozhovor se Salákem , ten člověk nemá soudnost. V druhé vteřině jsme byli opravdu horší ve všem - pomalejší, horší přihrávky, horší obrana a horší brankář. Ty rozdíly v reakcích Laca a Saláka byly bohužel jasně vidět. Dvakrát nás zachránila jen náhoda a pohotovost obránců v poslední chvíli, klidně jsme mohli prohrát 4:1... doufám že už ho Růžička nebude nasazovat.
Určitě velká pochvala patří Němcovi, ale i Jágrovi, lidi co ho kritizují, že už je na to moc starý, by si měli opravdu nafackovat. Ale vlastně i celému týmu, že to nevzdali a snažili se až do konce, 150 vteřin před koncem už na obrat asi věřil málokdo.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.