Posledné slová pred smrťou:
- Posvieť mi tu s tým zapaľovačom, nech skontrolujem, koľko benzínu je v nádrží.
- Tie schody v tomto starom majáku sú zachovalé.
- Chcem vystúpiť z Ál Kháidi.
- Ale nie, Yeti neexistuje.
- Neboj sa, mínu som už rozoberal 100-krát.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Sice to má být spíše sranda, ale toto se u nás opravdu stalo, akorát si ten kterén nesvítil do nádrže, ale do kanystru. Přežil to, jen byl popálený ...

Veľká fantázia sa stala skutkom. Po včerajšku uťahaní a zdeptaní Frantíci dali dole odpočinutých a vyrovnaných Slovákov, akože hokejovú veľmoc. No na parádičku. Neviem s kým chcú uhrať body, hádam so Švédmi? No budem rád za bod proti Nórom a Talianom. Nie som v živote veľký pesimista, ale teraz naozaj optimizmom nesrším. Jedine že by kvôli Slovákom zrušili tretie tretiny, to by byla jiná...😉

Zanadaval som si. Prehltol prehru a kaslat na to.sanca teoreticka je ked secko vyhrame este.
Co uz , cely zapas a vlastne turnaj si koledujeme o to, ze nas niekto na konci zapasu zlomi...
Jak povedal Satan, mame mlady team, a zbieraju skusenosti za pochodu.
Francuzi troska stastia pri goloch s presiloviek, nasi nevyuzili 5 na 3 a tak im treba.
Skoda je len to, ze clovek sa tesi, chce zazit nejaku radost,uspech a dostane zatial len nervy a sklamanie😆
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.