sigur napsal/a:
preložím pre Slovákov...Hurley sa bude tackať v podnapitom stave z Pražského hradu domov necelých ť kilometrov 😆
Akce byla moc povedená, cca 60 mini pivovarů se 130 druhy piv, to vše u Letohrádku královny Anny, s lahodným pivkem v ruce, příjemným počasím v zátylku a Pražským hradem na dohled😉
Obrázky:

Zní to dobře ale já jsem k těmto akcím trochu skeptický, mám rád Plzeň a jen velmi vzácně narazím na pivo které se jí vyrovná. K čemu je mi 130 druhů když 127 jsou samosery?

Včera jsem s rodinkou jeskyni navštívil a je to docela slabé. 4D kino ještě celkem jde, ale jeskyně je hodně malá a je to spíš reklamní lákadlo než že by to člověku něco přineslo. Žádné nadšení jsem nepozoroval ani u dětí. Nicméně pokud by měl někdo zájem, tak mám ještě jednu volnou vstupenku pro 5 lidí(platná do 30.6.). Já tam podruhé nepůjdu ani zadarmo.🙂

To přeháníš. Samoserů tam bývá jen kolem 110. Jelikož akce končila 20.hodinou, tak jsme pak ještě šli na tankovou Plzeň a hovězí jazyk s křenem 😈

To: turtleoverhead
kvalita piv českých minipivovarů je na hodně vysoké úrovni. Z těch 130 mohl být samoser tak jeden. U nás ve Žďáře bývá každý rok podobná akce (piv je teda asi jen 30), ale lahůdka vedle lahůdky. Plzeň samozřejmě neurazí, ale taková vymazlená Ipa z minipivovaru, kde si sládek dává záležet na každé várce, to je pošušňáníčko.. Mňam mňam:)
Koupím 3 krejcary habsburské monarchie, z českých mincoven. Nabídněte své přebytky :) tetezelda@seznam.cz

Zkus ho zasadit. Třeba budeš stejně úspěšný jako chovatelé králíků. 🙂

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.