Tak možná tam máte zase něco jiného, co má obdobnou chuť jako náš křen, jen o tom nevíš. Musíš pátrat mezi původními druhy. Třeba u nás málokdo ví, že namísto česneku se dá využít volně rostoucí bylina Medvědí česnek anebo jako skvělý salát namísto těch drahých a chemicky stříkaných z obchodu volně rostoucí plevel Bršlice kozí noha, která má výbornou chuť. Když jdu ven na louky venčit psa a dostanu hlad, tak se Bršlicí normálně najím do polosyta. Zdravý a chuťově výborný jemný salátek🙂
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4

jestli to byli minipivovary, tj. ne komerční a ne domácí výroba, tak ten poměr může být přesně naopak...
osobně nevím, co lidi vidí na plzni... ano, když se náhodou ocitnu v hospodě, kde mají starobrno, gambáče, krušovice... tak jsem za plzeň rád a dám si ji. ale abych si ji dával dobrovolně, fakt nevím proč

Tak tak, zrovna ve středu jsem si lebedil na úžasné polosvětlé 13 vařené klášterem v Praze na Strahově pro jejich místní restauraci. Vždy jednou za delší čas když se tam zastavím, to je blaho s každým douškem. Kam se na ni hrabe Plzeň...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

A starý chren ako ty, to sa neráta? 😋

Já si v sobotu náramně pochutnal, mám rád piva typu pale ale a jejich plnou chmelovou chuť a hořkost. Z těch 20 druhů co jsem ochutnal (pil jsem to po dvoudeckách) mi chutnalo tak 15. 3 jsem dopil a 2 vylil. Dokonce jsem si to zapisoval, ale musím to teď po sobě přeložit do češtiny 🙄

No, no!
(Ovšem Gambrihnus, to plně chápu a tomu rozumím.😎 )
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.