Trochu odľahčenia k pivným diskusiám :
V ruskom väzení sa rozpráva Kazachstanec, Azerbajdžanec a Bielorus. Kazachstanec hovorí Azerbajdžancovi:
- Nie si hladný?
- Aj hej.
Kazachstanec sa porozpráva s personálom a o chvíľu prinesú kura. Azerbajdžanec sa naje. Bielorus ho varuje: - Kazachstanec ti nič nedá zadarmo, určite ťa bude chcieť pretiahňuť.
- Ale však som sa najedol, snáď sa ubránim.
- A nechceš piť?
- Nuž. Aj by som si dal.
Kazachstanec sa porozpráva s personálom a za chvíľu donesú pivo.
A zase ho Bielorus varuje. - On ti nedá nič zadarmo, určite ťa bude chcieť pretiahňuť. Však som sa aj napil, sili som načerpal, tak sa určite ubránim.
- Najedol si sa?
- Najedol.
- Napil si sa?
- Ba aj som sa napil.
- A sili si nabral?
- Nabral, ale prečo sa pýtaš?
- Pod sem! Podržiš mi Bielorusa.

Príde nečakane manžel zo služobnej cesty a vidí na stole horiacu cigaru.
Rozčúlene kričí na manželku: Odkiaľ je tá cigara?
Manželka mlčí a tupo zazerá.
Hovorím, odkiaľ je tá cigara?!
Manželka mlčí a zo skrine sa ozve: Z Havany, ty blbec!
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Manžel sleduje manželku, ako stále nacvičuje karate a pýta sa: Načo toľko cvičíš, čo ťa to tak strašne baví?
Žena odpovedá: Nie, ale dnes je nebezpečná doba, keď bude tma a pôjdem sama cez park, môže ma niekto prepadnúť a znásilniť.
Muž na ňu pozerá a hovorí: Taká tma nikdy nebude...😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Odvážný, za jak dlouho ho pustili z nemocnice?
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Toto sa stalo namol opitému Angličanovi vo Francúzsku.
Francúzsky policajt zastaví auto a pýta sa šoféra, či pil alkohol. S veľkými ťažkosťami sa Angličan prizná, že pil celý deň. Že jeho dcéra sa ráno vydávala za Francúza, a že on pri tej príležitosti pil šampanské, vypil niekoľko vína a nakoniec pár pohárov whisky.
To policajta rozčúlilo a nechal ho fúknuť do balónika. Nakoniec sa Angličana spýtal, či si je vedomý svojho priestupku, a či vie prečo bude podľa francúzskeho zákona zatknutý.
Angličan pobavene odpovie: "Nie pane, neviem. Keď už sme ale pri tých otázkach, ste si vedomý, že sedím v anglickom aute, a šoféruje moja žena... na druhej strane?!!!
joeolahfamily@azet.sk
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.