Tak v Benátkách je všechno možné, nejen umění, například Museo storico navale je zajímavé muzeum námořní plavby se spoustou nádherných modelů lodí.
Jinak obědvat/večeřet v Benátkách doporučuju v bočních uličkách, na vedlejších ostrovech laguny (např. Murano) nebo na pevnině v Mestre, výrazně to šetří peníze a zvyšuje kvalitu jídla.

Dávam na seba tie najkrajšie šaty,strávim 2 hodiny pred zrkadlom robením makeupu, namaľujem ústa krvavo červeným rúžom, vyťahujem z botníka tie najdrahšie topánky, do vlasov zapínam 100 eurovú diamantovú sponu a idem do práce.
Po príchode do roboty stretnem šéfa vo výťahu a ten ešte pred tým ako ma pozdravil na mňa kričí:
" Čo ti už naozaj jebe Karol???!!!!"
joeolahfamily@azet.sk

z mincí tak nějak, a z ostatního skoro totéž
rok od roku sestupná nabídka jakéhokoliv zajímavého zboží a růst cen u toho nabízeného zbytku...
knížky nula, vloni jsem tam jednu cizí koupil, letos nic
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

No, tak jsem se konečně vrátil ze Sběratele, a já jsem byl po dlouhé době spokojen.
U stánků bylo volno, nikde žádnej nával. Takže si člověk mohl vše v klidu prohlídnout.
V drobotině bylo po dlouhý době co vybírat. Takže pár zajímavých fufníčků a dvě podle mně celkem dobrý knížky na středověkou drobotinu ( a to jsem na další dvě zapomněl a nevrátil se pro ně). 😆
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.