Chtěl bych touto cestou pěkně poděkovat jednomu z vychcánkovi z tohoto fóra, kterému jsem se snažil pomoci.
Pokud Ti nedochází, že když napíšu, že soubor je pouze pro Tvé soukromé použití a nepřeji si, aby byl dál šířen, jelikož může ohrozit mé další projekty. Tak to znamená, že ho opravdu nemáš šířit dál. Co je ta tom k nepochopení???
To žes z něj odstranil moji adresu, jméno, jako autora a převedl to do excelu z Tebe nedělá autora. Tím, že s ho vyvěsil na internetu ještě ke všemu pod Publicdomain, jsi mi zaříznul jeden ze zajímavých projektů. Několikaletá práce je v čudu. Opravdu Ti děkuji. 👿
Snad seš se sebou spokojen, a dělá Ti to radost. Ebolu na tebe posílat nebudu, ale pravý neštovice by Ti neuškodily. Zamysli se nad sebou.
Bohužel pro ostatní to znamená jediné. Nečekejte ode mně už žádné podrobnější výpisy. Maximálně uvedu, kde co najdete. Podrobněji budu poskytovat informace pouze těm, co znám. Nováčci mají smůlu. Čímž se jim předem omlouvám. 😕
Nemám problémy s tím uvádět informace zdarma, ale předpokládám, že pokud se domluvíme na určitých principech, tak platí. A předpokládám, že je dodrží obě strany.
Omlouvám se Zdeňkovi za můj výlev, ale tohle mi opravdu hnulo žlučí.

Tiež ma to napadlo, možno by nebolo odveci vedieť, komu sa v komunikácii vyhýbať.

Archy: Dneska jsem už v klidu. Včera. To byla jiná rotace. To bych reagoval podstatně výřečněji. To by ale pak Zdeněk musel smazat celý vlákno. 😆
Ještě uvidím, jak se k tomu postavím. Jestli mi dohledání toho dementa za tu námahu stojí (v daných datech jsou chyby, podle kterých by se dalo dohledat, ze kdy pocházejí, a tedy i zdroj).
Beru to spíš jako ponaučení, že cizím lidem už ani prsk. No nic, svět se nezboří. Pivo kvůli tomu nezlevněj. Tak co.

Občas mě přes fórum také oslovuje někdo cizí a něco po mě chce. Většinou se snažím rovněž pomoci, ale už jsem také často opatrný na to, co komu řeknu. Nehledě na to, že jsou tu stovky anonymních hostů, kteří si tu mohou vesele číst a parazitovat na informacích. To mě na tomto fóru vadí nejvíce. A myslím, že je to i hlavní důvod toho, že už se v numismatické sekci nediskutuje tak, jak tomu bylo dříve.

napsal/a:
pavelgregor
Upravit | Smazat | Citovat
#18863 17. 9. 2014, 8:43
Moderátor
Chtěl bych touto cestou pěkně poděkovat jednomu z vychcánkovi z tohoto fóra
😁 😁 😁 😁 😁 Lutujem Tvoje sklamanie a viem pochopiť Pavle , ale môžeš každý deň vložiť nejaký vtípek ako to robím od určitého času ja.😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.