Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
babygulka

Moderátor

Zaregistrován:
7. 6. 2010

#19991 21. 2. 2015, 13:25

Rady pana doktora
(k nezaplacení):
Otázka: Pane doktore, slyšel jsem, že kardiovaskulární cvičení může prodloužit život. Je to pravda?
Lékař: Vaše srdce je přesně určeno pro určitý počet tepů a tím to končí, neplýtvejte jimi na cvičení. Všechno se jednou opotřebuje. Zatěžování srdce Vám život neprodlouží, to je jako kdybyste si myslel, že když budete autem jezdit rychleji, tak Vám déle vydrží. Chcete žít déle? Dejte si šlofíka!
Otázka: Měl bych jíst méně masa a více ovoce a zeleniny?
Lékař: Co jí kráva? Seno a zrní. A co to vlastně je? Zelenina. Takže steak není nic než efektivní mechanismus, jak dostat zeleninu do Vašeho systému. Potřebujete zrní? Jezte drůbež. Hovězí je také dobrým zdrojem listové zeleniny (neboť kráva žere trávu). A vepřové žebírko Vám dodá 100% doporučené denní dávky zeleniny.
Otázka: Mám snížit denní přísun alkoholu?
Lékař: V žádném případě. Víno se vyrábí z ovoce. Brandy je destilované víno, takže kromě ovoce se do těla dostane ve zhuštěné podobě. Pivo se vyrábí z obilí, klidně pokračujte v jeho konzumaci!
Otázka: Jaké jsou výhody pravidelného tělesného cvičení?
Lékař: Bohužel mne nenapadá ani jedna. Moje filosofie je: když mne nic nebolí, je to dobré.
Otázka: Jsou smažená jídla špatná?
Lékař: To neposlouchejte! Dnes už se smaží na rostlinných olejích. Takže jak by ti mohl ublížit další přísun zdravé zeleniny?
Otázka: Pomůže cvičení sedy-lehy posílit břišní svaly?
Lékař: Určitě ne. Když procvičujete sval, jenom se ti zvětší. Takže jestli chceš větší břicho, pak ano.
Otázka: Je pro mne čokoláda dobrá?
Lékař: Jste blázen? Pochopitelně!!! Kakaové boby! Další zelenina! Je to nejlepší pohodové jídlo v dosahu!
Otázka: Je plavání dobré na figuru?
Lékař: Pokud je plavání dobré na figuru, pak mi vysvětlete velrybu?
Otázka: Jsou pro můj životní styl nezbytné hezké tvary?
Lékař: Jistě, ale zaoblené.
A pamatujte si:
Život by neměl být cestou do hrobu s cílem dorazit tam v atraktivním a dobře opečovávaném těle, ale raději občas uhnout z hlavní cesty - v jedné ruce Chardonnay a v klobásu, tělo opotřebované, vyčerpané, ale s pokřikem " Páni, to byla jízda!!!"

ROZUZLENÍ:
Jezte a pijte, co chcete. Přílišné přemýšlení a obavy jsou to, co Vás zabíjí!!!

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#19992 21. 2. 2015, 15:52

to Babygulka aj tak je to možné definovať.😁

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Aliquis

Uživatel

Zaregistrován:
21. 2. 2012

#19993 21. 2. 2015, 17:39

Tocomabyt.... Mňam. By som sa zastavil ochutnať😃

Profilový obrázek
tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

#19994 22. 2. 2015, 13:18

babygulka: ty znas meho otce? Prave jsi shrnul jeho zivotni filosofii🙂

Profilový obrázek
Tovy

Uživatel

Zaregistrován:
21. 11. 2011

#19995 22. 2. 2015, 13:54

Neco je z toho ale pravda - kdysi jsem cetl studii o tom, ze srdce zvladne jen urcity pocet stahu (2-3 miliardy?) a kdyz vezmeme prumernou zivotnost zvirat a prevedeme to na pocet stahu srdce, vyjde to vsechno plusminus stejne. Plati to u velkych zelv, ktere se dozivaji 150 let, i u kolibriku (ti maji puls neco pres 1200 za minutu).

Ted me pobavila nejake expertka v TV, kdyz rikala, ze cokolady (i mlecne) muzete jist, co hrdlo raci, ze je ok. Dodrzuji to!🙂

Profilový obrázek
babygulka

Moderátor

Zaregistrován:
7. 6. 2010

#19996 22. 2. 2015, 14:56
babygulka: ty znas meho otce? Prave jsi shrnul jeho zivotni filosofii🙂

nie 😃

Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#19997 22. 2. 2015, 15:57

Čokolády děsně podražily.😞

Profilový obrázek
Aliquis

Uživatel

Zaregistrován:
21. 2. 2012

#19998 22. 2. 2015, 16:12

Ak je život obmedzený na počet úderov, potom by mi z toho logicky vyplývalo, že ľudia, ktorí žijú aktívne, športom by mali žiť kratšie. Pri športe tepová frekvencia rastie. Naopak, tí, čo sa doma prejedajú a sedia v kresle bez pohybu by mali byť na tom lepšie??
Na jóge zasa tvrdia, že starí jogíni odhalili, že život je daný počtom nádychov. Preto sa snažia usmerňovať svoj dych. Tak teda neviem čo si z toho vybrať.

Profilový obrázek
tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

#19999 22. 2. 2015, 16:40

Nevsiml jsem si..
Pokud za cokoladu nepovazujeme neco jako Milka (momentalne Billa nabizi za neuveritelnych 33.90 za 100 gramu, pro srovnani v Lidlu kvalitni 60-81% cokolada, tedy o nekolik trid vyse, za 39.90 / 125 gramu, tj. 32 Kc za 100 gramu.
Ano, pokud se bavime o kvalitnich cokoladach, tak treba Lindt opravdu zdrazil (prodava se uz za 69 Kc / 100 gramu).. jenze uz jsou dostupne kvalitativne srovnatelne nebo temer srovnatelne cokolady za polovinu teto ceny, co dodat.
Takze vzhledem k nemale inflaci a devalvaci koruny, cokolada za poslednich 5 let vyrazne zlevnila 😃

Profilový obrázek
babygulka

Moderátor

Zaregistrován:
7. 6. 2010

#20000 22. 2. 2015, 16:46

musim suhlasit napr. Milka v akcii bezne stoji 1,10,-e!, inaksie ta cokolada uz davno nie je kvalitna, kedze ju vyrabaju v Polsku a pri tolkych druhoch! Bezne si cokolady kupujem v Lidli.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.