Když jsem na aukru , tak mi furt vyskakuje tohle : přirom mám vše pročišteno a nastaveno i automaticke skriptování , tak jak to píše i aukro
mám doma dva notebooky a dělá mi to na obou
a i proxy mám nastaveno jak má být , podle instrukcí
Tato stránka používá cookies za účelem optimalizace efektivního poskytování služeb v souladu s Pravidly pro užívání cookies. Podmínky pro uchovávání nebo přístup ke cookies je možné nastavit ve vašem prohlížeči.

jano7B9 napsal/a:
Brett - asi si cital uplne ine forum, pretoze vykonstruovane politicke procesy tu nikto neobhajoval. Dal si si pracu s vyhladavanim odkazov , ale naco? To vie aj male dieta ze tymto sa komunisti zrovna chvalit nemozu. Okrem ineho som si taktiez nevsimol ze by tu bol nejaky fanklub komunistov 😁
Viac krát tu padli obhajoby komunistického režimu. A politické procesy boli neoddeliteľnou súčasťou tohoto zločineckého režimu. Mojou snahou nebolo a nie je sa tu púšťať do "politikárčenia". Proste som len vložil pár odkazov na podľa mňa zaujímavé stránky a ten kto si to pozrie si spraví úsudok sám.
Môj názor som napísal na konci príspevku.

Brett ale nejaky robotnik z minuleho rezimu ti z vysoka kasle na miladu horakovu, uranove bane atd. On zil prakticky zivot, pre neho bolo dolezite ze ma kde byvat, kde pracovat a co jest a ma ho kto vyliecit atd. To su pre neho pozitiva zivota v minulom rezime, a nie veci , ktore sa ho priamo netykali...
Nespravodlivost tu bola vtedy aj dnes, dokonca by som povedal, ze dnes su na tom sudy este horsie... Dnes tu nemame zlocinecky rezim? Aky je vlastne ten spravny rezim? Utopisticky?
Dnes nas stat ludi nevrazdi ani nepopravuje. Robi to lepsie - ludia skoncia na dlazbe, bez zamestnania atd bez vyhliadky na slusny zivot.
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

" Nespravodlivost tu bola vtedy aj dnes, dokonca by som povedal, ze dnes su na tom sudy este horsie... Dnes tu nemame zlocinecky rezim? Aky je vlastne ten spravny rezim? Utopisticky?
Dnes nas stat ludi nevrazdi ani nepopravuje. Robi to lepsie - ludia skoncia na dlazbe, bez zamestnania atd bez vyhliadky na slusny zivot."
sorry, ale to jsou strašné kecy...

jano7B9 napsal/a:
Brett ale nejaky robotnik z minuleho rezimu ti z vysoka kasle na miladu horakovu, uranove bane atd. On zil prakticky zivot, pre neho bolo dolezite ze ma kde byvat, kde pracovat a co jest a ma ho kto vyliecit atd. To su pre neho pozitiva zivota v minulom rezime, a nie veci , ktore sa ho priamo netykali...
co to tu trepeš za hovadiny kdo asi musel schvalovat na zavodech ta kvanta rezolucí pro popravu mysliš si že dobrovolně z vlastni vule?
A co třeba ty prvni maje to taky chodili všickni z přesvedčení?! pokud ne tak proč to všecko dělali?!

jano7B9 napsal/a:
Nespravodlivost tu bola vtedy aj dnes, dokonca by som povedal, ze dnes su na tom sudy este horsie... Dnes tu nemame zlocinecky rezim? Aky je vlastne ten spravny rezim? Utopisticky?
Nikdy jsem nehodnotil lidi podle stranické knížky. Znám několik bývalých komunistů, kteří vstoupili do strany v osmnácti letech, jako naivní mladí lidé, ale vím, že se na ně mohu spolehnout, protože mají zdravé myšlení. Naopak znám mnoho nestraníků, kteří si na své nestranickosti velmi zakládají, ale nikdy jim věřit nebudu, protože jejich názory jsou závadné z pohledu zištnosti. Komunistické myšlení nebylo výsadou straníků, ale výsadou některých lidí, nehledě na stranickou příslušnost.
V létě roku 1989 jsem od jednoho Vámi podobného člověka slyšel větu: "Já proti komunistům nebudu nic dělat, protože chci cestovat." V tu chvíli jsem mu přestal věřit a tuto větu si budu pamatovat celý život, stejně tak i některé Vaše věty, zde napsané. Proto nikdy bych nedokázal svěřit svůj život do rukou lidí stejného kalibru jako jste Vy, protože Vám nevěřím.
Malá poznámka.
Stále zde pouze nadáváte, ale od rána do večera jste pouze zde. Když se tedy máte tak špatně, proč místo poflakování se u počítače něco neděláte?
Myslím, že by to bylo mnohem smysluplnnější.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Raz som náhodou našiel úrivok z knihy Zákon (napísaná okolo roku 1850) ani neviem kto to napísal a tam bolo napísané niečo v takomto znení "zákon sa stal prostriedkom krádeží a rozkrádania, zákon už nechráni občanov, ale ochraňuje zlodejov" ....z toho vyplíva, že polícia chráni zlodejov - toľko kniha.
Za dlhé desaťročia sa veľmki ľudstvo nezmenilo :/
Ak by ste náhodou niekto vedeli kto je autorom knihy Zákon, dajte vedieť, ďakujem.
(asi nejaký Španielsky autor)

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.