Podepisuju 😎

Páni kolegovia dovolím si niekoľko postrehov ku príspevkom Jana proti presile za riekou Moravou .😉
Nedorozumenie vzniklo so špatného pochopenia čo náš janko myslel televízor , video za rok atď. ako sa dalo dopracovať ku takým peniazom v jeho kraji kde žije .
Dalo sa aj poctivou prácou , pestovaním zeleniny ,jahôd , ovocia ktoré za socializmu tzv. záhradkári hodili predávať vlakom do Bratislavy , Brna , Prahy.
Preto nemusel kolega Filozof atakovať jana odkiaľ mali peniaze jeho rodičia , Jano písal skutočnosť jeho rodičia boli živnostníci preto práca a samostatné myslenie bolo v krvi ... pokiaľ si pán kolega dal do nicku "Filozof " môj predpoklad je , že skutočne občas sa aj zamyslí pokiaľ príde ku nejakému záveru.😉
Žial po nepochopení " čo chcel básnik " povedať svojou vetou nastala len zbytočná písomná prestrelka ...
Ďalší náš skvelí prispievateľ hodnotil socializmus nie čo on a jeho rodina zažila (negatíva - pozitíva) , ale podľa príspevkov , len z počutia občas aj piatej ruky , prepáčte páni kolegovia to je výpovedná hodnota popisu večere Leopolda I.
Jano urobil len jednu chybičku , nedoplnil myšlienku čo vlastne myslel v predchádzajúcom príspevku.
Osobne tiež som napísal " červení kméri" a niekomu to nedotieklo , že myslím komančov v našom teritóriu.😃
Držím nám palce pri ďalších spoločných diskusiách v tlachárni.😁
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Ked tym myslis mna tak neviem o tom, ze by som ten socializmus hodnotil alebo velebil, narazal som na dnesnu dobu a to je vsetko. Jaj uz si spominam, ze sa to tykalo filmov a uz niektory si to prekrutili podla svojho....
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články

Citujem Tvoj prispevok:
Ďalší náš skvelí prispievateľ hodnotil socializmus nie čo on a jeho rodina zažila (negatíva - pozitíva) , ale podľa príspevkov , len z počutia občas aj piatej ruky , prepáčte páni kolegovia to je výpovedná hodnota popisu večere Leopolda I.
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.