Dámy a Páni ; pokiaľ sa zamyslíme nad systémov v socializme začalo to niekde tu viď obežník... , začala sa éra úpadku morálky a slušnosti.
Zmenou politického systému , uvoľnením slobody prejavu , cestovania , vlastnenia majetku a možnosti plurálneho politického vládnutia vyplávalo na povrch všetko to najhoršie znovu na povrch ,ale už pod rúškom slobody a demokracie.
Optimisti musia počkať ešte tri generácie potom sa dopracujeme ku lepšie dodržiavaným pravidlám spoločnosťou.😉
Obrázky:
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Turtle - tak to ja netusim, ludia od ktorych som to pocul sa k tomu nepriznali :-)
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

No já dělal v osmdesátých letech v Prefě kde se právě vyráběly bytové panely a omezená možnost získat byt tam byla. Nemusel jsi tam sice kvůli tomu být v KSČ ale těch let která jsi tam musel strávit bylo daleko víc, většinou minimálně patnáct. Byt jsi tam mohl dostat až po několika letech práce, bez absencí a jiných průserů. Teprve po obdržení bytu začal běžet závazek odpracovat tam dalších 10 let. Jinak ty byty byla možnost získat jenom v provozech kde normálně nechtěl nikdo dělat, nevím jestli by jste někdo dnes chtěli kvůli bytu dělat v takřka nepřetržitém hluku 120dB, kde každou chvíli hrozil a také se stával úraz.

Jeden policajt se připravuje na schůzku a je z toho celý nervózní. A proto
požádá svého nadřízeného, ať mu poradí, co má dělat.
„Pane kapitáne, já mám dneska rande a jsem z toho celý nesvůj.“
„Opravdu? Tak to ti rád pomůžu. Půjdu tam s tebou a budu ti radit ze křoví.“
Po půlhodině v parku. Slečna už přichází a usedá na lavičku vedle našeho
policajta. A kapitán začíná radit.
„Posuň se blíž,“ šeptá.
„Cože?“
„Blíž.“
„Aha.“
„A teď ji vezmi za ruku.“
„Cože?“
„Za ruku.“
„Hm.“
„A teď za trup.“
„Cože?“
„Za trup.“
„TRAMTADADAAAAAAAAAAAAA.“

Do němoty opilý zajíček spí na pasece a v tom z lesa vyjde vlk.
Vlk si myslí: „Hele, něco k snědku.“
V tom se objeví další vlk a povídá tomu prvnímu vlkovi: „Vypadni, byl jem tu první.“
Tak se vlci začali hádat, pak rvát, až se navzájem zabili.
Ráno se zajíček probudí. Kouká okolo zdupaná tráva, polámané keře a na pasece leží dva mrtví vlci.
Zajíček si říká: „Sakra, musím přestat chlastat, když vožralej vyvádím takový věci…“

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.