grofík, správně začal jsem nad tím přemýšlet, ale nikde jsem se o tebe neotíral, i když bych mohl, protože mít za zajímavý čtení takto pochybnej plátek, to už teda raději tu knihu.
Ale ty hned na mě vyrukuješ jak jsem blboučkej a jak mám studovat a mlčet, tohle je opravdu debata na úrovni, nehodlám se tu hádat.
dodávám, že třeba nick janicek, ať nesouhlasím se vším co píše, aspoň je schopnej normálně oponovat bez invektiv.
nazdar a opájej se pocitem jak už víš o historii všechno a kdo má jinej názor je nedostudovanej nýmand.

Žebříček.
Hm... a místní jsou druhý ... hned za ... Thajskééééém!!!! Hm... zajímavě sestavenej žebříček. Dovolil
bych si od boku poněkud zpochybnit jeho vypovídací hodnotu.
Nejlíp je nato mstejně Bhútán - jak víme už desítky let. jinde jsme se zatím ani nenaučili pořádně měřit "hrubé národní štěstí..." :-)

Móricko príde domov zo školy a má za úlohu napísať päť viet. Ide teda za mamičkou, ktorá na neho len zakričí: "Neotravuj ..."
Móricko si to zapísal a išiel za oteckom, ktorý pozeral na futbal v televízii a hráči zrovna netrafili bránu.
Otecko hovorí: "O päť metrov vedľa ..."!
Móricko si to napísal a šiel za babičkou, ktorá hľadala záchodového pavúčika a hovorí: "A tu ťa máme, tie záchodový pavúčika ..."
Móricko si to zapísal a išiel za bračekom, ktorý si hral na Batmana a hovoril: "Ja som Batman ..."
Móricko si to napísal a išiel za sestričkou, ktorá si hrala s marcipánovými prasiatkami a hovorí. "Marcipánové prasiatka ..."
Druhý deň v škole pani učiteľka vyvolala môj zlatý, aby prečítal úloha
A Móricko začal: "Neotravuj!"
Pani učiteľka sa naštvala a dala mu facku.
Móricko na to: "O päť metrov vedľa."
Učiteľka si potom zavolala pána riaditeľa.
Móricko na neho: "A tu ťa máme, tie záchodovej pavúčika."
Pán riaditeľ na môj zlatý: "kto si ako myslíš, že si?"
Móricko: "Ja som Batman."
Pán riaditeľ: "A kto si ako myslíš, že sme my?"
a Móricko: "Marcipánové prasiatka."
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

grofik napsal/a:
... "A tu ťa máme, tie záchodový pavúčika" ...
... pani učiteľka vyvolala môj zlatý, aby prečítal úloha ...
..."A tu ťa máme, tie záchodovej pavúčika."...
...Pán riaditeľ na môj zlatý...
Ale dávaš tomu slovenčinovi po bokovi🙂
˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

Dlho nezamestnaný inžinier sa rozhodol začať robiť niečo "iné" a tak si otvoril svoju lekársku kliniku.
Vonku vyvesil reklamu: uzdravím každú chorobu za 500 €, v opačnom prípade vám vrátim 1 000 €.
Jeden z doktorov si myslí, že je to dobrá príležitosť, ako získať 1 000 € a tak sa do novozaloženej kliniky vydá.
Doktor - Stratil som cit na rozpoznanie chuti ..
Inžinier - Sestra doneste liek z krabice č.22 a kvapnite pacientovi 3 kvapky na jazyk.
Doktor - fuuuj, veď to je benzín!
Inžinier - Gratulujem! Obnovila sa vám chuť! Bude to za 500 €
Doktor bol trochu znechutený a preto sa o niekoľko dní vrátil, aby získal aspoň svoje peniaze späť.
Doktor - Všetko zabúdam, nič si nepamätám!
Inžinier - Sestra, doneste liek z krabice č.22 a kvapnite pacientovi 3 kvapky na jazyk!
Doktor - Ale to je predsa benzíín !!!
Inžinier - Gratulujem !! Vrátila sa vám pamäť, bude to 500 €!
Doktor už odchádza poriadne nasratý, ale o niekoľko dní sa zasa vráti, aby si konečne vzal svoje peniaze späť.
Doktor - Úplne som stratil zrak!
Inžinier - Hmmm, na to už nemám žiadny liek. Vezmite si svojich ložísk 1000 € - podáva mu však len 500 € bankovku ..
Doktor - To je ale len 500 € !!
Inžinier - Gratulujem! Váš zrak sa vám plne vrátil! Bude to ďalších 500 €.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.