Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#20931 24. 3. 2015, 11:31

Třeba tvarůžky, proti těm jsou švýcarský sýry zkažená voda proti vínu. 😉

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#20932 24. 3. 2015, 11:37

Paul napsal/a:

Třeba tvarůžky, proti těm jsou švýcarský sýry zkažená voda proti vínu. 😉

😁
Ty se ve Švýcarsku prodávají jenom na zbrojní pas 😃 😉

Profilový obrázek
Filozof

Uživatel

Zaregistrován:
19. 1. 2015

#20933 24. 3. 2015, 12:33

jano79B - nebo jak se to blbě jmenuješ.

Naštěstí sám sobě dáváš vždy vizitku úrovní, na které píšeš, takže i kdyby se našel snad někdo, kdo by Ti jinak věřil, hnedle zavětří, že asi něco není v pořádku.

Už jsme si zvykli, že jsi odborník na politickou situaci, tak teď jsi odborník i na krmiva, švýcarské sýry a maso atd. Čili - abych to meritorně (pozor - cizí slovo - rač vyhledat) uzavřel - až budu potřebovat poradit, co mi vlastně chutná a co prodávají tady v sámošce a co u nás v Čechách, zeptám se Tebe na Slovensku.

A pokud jde o formální stránku - bohužel si zde odporuješ, reaguješ na něco, co nikdo nenapsal a podsouváš jiným věci, které si nemyslí. V takových případech je diskuze vyloučená, neboť Tobě nejde o diskuzi, argumenty (pozor, zase cizí slovo) a skutečný stav věci, ale o ponížení druhého. Mohu Tě tak jen politovat za morální defekt, ale rozhodně odmítám na tuto rovinu jednání skluznout. Užij si pocity vlastní neomylnosti a doporučuji ještě víc urážek na adresu ostatních - zjevně Tě to potěší.

Profilový obrázek
Filozof

Uživatel

Zaregistrován:
19. 1. 2015

#20934 24. 3. 2015, 12:37

Paul
Doporučuji srovnávat srovnatelné. Jaksi těžko se někam dostaneš srovnáváním tvarohových a tvrdých sýrů či tvarůžků a sýrů, o nichž tu byla řeč. Aneb - co je lepší - čokoláda nebo okurka? Myslel jsem, že takové triviality tu snad není potřeba řešit...

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#20935 24. 3. 2015, 12:44
Paul Doporučuji srovnávat srovnatelné. Jaksi těžko se někam dostaneš srovnáváním tvarohových a tvrdých sýrů či tvarůžků a sýrů, o nichž tu byla řeč. Aneb - co je lepší - čokoláda nebo okurka? Myslel jsem, že takové triviality tu snad není potřeba řešit...

Jen je problém, že v Česku už člověk fakt nemůše strčit sýr do huby, protože to se prostě potom už nedá. Nikdy jsem si nemyslel, že mi bude záležet zrovna na sýru, ale to je jako zkažená voda proti špičkovému vínu.

Ty jsi taky nespecifikoval, proto bych oponoval že do huby je v Česku co strčit, právě třeba tvarůžky. Tak tu nemíchej čokoládu s okurkou.😉

Profilový obrázek
Voloda16

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2012

#20936 24. 3. 2015, 12:55

Filozof napsal/a:

Už jsme si zvykli, že jsi odborník na politickou situaci, tak teď jsi odborník i na krmiva, švýcarské sýry a maso atd. Čili - abych to meritorně (pozor - cizí slovo - rač vyhledat) uzavřel - až budu potřebovat poradit, co mi vlastně chutná a co prodávají tady v sámošce a co u nás v Čechách, zeptám se Tebe na Slovensku.

A pokud jde o formální stránku - bohužel si zde odporuješ, reaguješ na něco, co nikdo nenapsal a podsouváš jiným věci, které si nemyslí. V takových případech je diskuze vyloučená,...

tesat do kamene!!!

Profilový obrázek
Voloda16

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2012

#20937 24. 3. 2015, 12:56

tak tak, tvarůžky jsou tuze dobrá věc🙂

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#20938 24. 3. 2015, 13:01
tak tak, tvarůžky jsou tuze dobrá věc🙂

Já měl zrovna včera, po delší době, uleželý snad tři tejdny a opravdu pořád mi chutnaj. Takovej ten speciál kráměk v Lošticích, tam měli dobrou sejrařinu na výběr. Ale už jsem tam nebyl pět let.

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#20939 24. 3. 2015, 13:11

Bohužel přítelkyně páchnoucí sýry nesnáší a má mě za barbara 😞

Profilový obrázek
jano7B9

Uživatel

Zaregistrován:
26. 7. 2007

#20940 24. 3. 2015, 13:11
Jinak - pro Vaši představu - cokoliv, co nakoupím (i ve slevách) tady, chutná prostě jinak, než v ČR. Člověk si to neuvědomuje, dokud to nepozná. Obrovský rozdíl je vždy v chuti masa. O sýrech samozřejmě nemluvím. Po roce tady už je trochu problém si zvyknout na potraviny dovážené do českých obchodů z vyřazených a speciálně ošizených várek z Německa či Polska.

Ked ti povolia opet v domove pristup na internet skus nam prosim ta napisat ktore su to vyrobky, ktore su osizene a ktore nam neodporucas kupovat? Lebo inak len trepeš 😉

... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.