no to som Archypov nepostrehol, nevadi aj tak je to hrozna tragedia!
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články

No nevím. Aji na Slovensku jsme stavěli pár Lidlů (furt ten samý kravín), navíc tam měli ... a teď si nevzpomenu na tie špecifiká, ako tomu hovorili, ale bolo to svojské!!😎
Ke granulím pro psa - já to nežeru, tedy se nebudu vyjadřovat.😈

Já také ne a proto bych s tím chudáka psa také nekrmil, možná je to pro něj zdravé ale dobré určitě ne.😠

Co se týká krmiva pro zvířata, pokud je ta možnost, chce to nakupovat raději v Německu, už jen kvůli financím - je to tam o polovinu levnější! Mám to na hranice co by kamenem, takže tam nakupuji konzervy, granule i písek pro kočky. Jezdím tam jednou měsíčně, pokud si vyměním € za 1500,-, ušetřím na tom nákupu 800,- !! Kvalitu posoudit nemůžu, neb to také nežeru😃 Ale kočky se po tom můžou utlouci.

Jo, vzpomínám si, jak na Vídni ukazovali takové ty scény co se nepovedly. Tak například reklama na granule. Byly dvě misky, v jedné takové to normální co se dává psovi (čili maso a něco k tomu), ve druhé granule. Pro psa jsou pochopitelně nejlepší granule. No, myslím že asi napotřetí to maso už museli něčím postříkat aby to smrdělo a pes to nežral.

ahojte,
mám na vás otázočku. Chcem si aktivovať PayU na aukre. Ale moja otázka znie prečo vlastne sa to musí vlastne aktivovať? Vraj v CZ vyšiel nejaký zákon ohľadom daní a pod. To znamená, že ide skôr o nejakú kontrolu predaja z pohľadu predávajúceho ?
Ďakujem
Môžme o tom pokecať aj cez mail ak nie na verejnosti.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.