Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

#20981 27. 3. 2015, 14:30

Nejhorší na tom je, že mnohá archeo pracoviště mají katastrofální organizaci práce a nulové technické zázemí. Například u nás v TP, archeologové nemají ani služební auto, motorku, nic ... Takže praxe je taková, že přijde stavebník, řekne zítra dělám výkop tam a tam, když je to na druhé straně okresu, tak archeolog přijde ráno do práce, nasedne na autobus nebo vlak, než se dostane na staveniště, je čas oběda, nahlédne do výkopu, tam nic neuvidí a pak následuje stejně složitá cesta zpátky a papírování. Pak mají něco stihnout😞

Profilový obrázek
Forpus

Uživatel

Zaregistrován:
21. 2. 2014

#20982 27. 3. 2015, 15:04

No občas se jezdí na dohledy - tedy čumět na bagr a občas prokopnout hlínu na vykopané hromadě, dívat se po vrstvách a tak...alebo takhle katastrofální situaci jsem ještě neslyšel...

to Paul:
Slyšel jsem od známých co dělají v oboru o "zaměstnancích" jedné takové firmy - hladoví, bez peněz a občas se na ně přijede podívat majitel firmy v bavoráku. Exekuce na krku, zaměstnaní načerno a majitel je drží pod krkem - prostě sviňárna první třídy. Trvale jim dluží peníze a to je paradoxně udržuje dál v té stejné práci....škoda mluvit....

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#20983 27. 3. 2015, 16:19

Nerozumiem chudobe v Kórey .😲 😲 😲
Informácia prebraná z Kanadského banského serveru ktorý uverejnuje celosvetové informácie o ťažbe vo svete.

Severná Kórea a jej zahraničný obchod vytvoril nový rekord v minulom roku.

Podľa správy Kotra , objem zahraničného obchodu Severnej Kórey, s výnimkou obchodu medzi oboma Kóreami, dosiahol amerických 7340000000 dolárov , pričom miera rastu medziročne zrástla o 7,8 percenta.

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
babygulka

Moderátor

Zaregistrován:
7. 6. 2010

#20984 27. 3. 2015, 16:32
Profilový obrázek
Pavel_III

Moderátor

Zaregistrován:
12. 6. 2012

#20985 27. 3. 2015, 17:44

Paul napsal/a:

Průzkumy při stavbách? Viděl jsem, fakturování černejch duší, spousta ožralů a fetek který nálezy i kradou, přesuny nálezů ke krajům oblasti a nutnost kopání a fakturování dalších čtverců.."technici" velící kopáčům - lidi s výučákem.

O náezy tam vůbec nešlo, jen o peníze.

Kdy? Kde?

Profilový obrázek
pavelgregor

Moderátor

Zaregistrován:
23. 6. 2007

#20986 27. 3. 2015, 18:35

Jozino: V žádném případě PayU neaktivuj!!! Jinak budeš mít smůlu. Aukro Ti musí umožnit založit účet i bez PayU. Oháněj se zákonem, ale není pro to žádný podklad.

Účet všem zřídili automaticky, a kdo jim ho do 1.9. loňského roku nepotvrdil, tak mu ho museli zrušit.

Jde o to, že PayU není Tvůj účet. Nikdy k němu nebudeš mít žádné pravomoci. Dokonce ani zrušit ho nebudeš moc. Užil jsem si s tím své. Požádal jsem přímo PayU, a tam mi řekli, že majitelem tohoto účtu nejsem já, ale společnost Aukro, takže s ním nemohu (a ani s penězmi) nijak nakládat, a tudíž mi můj účet nemohou zrušit !!! Vše jsem měl řešit přes Aukro.

Loni však udělali úpravu podmínek, a na ně jsem zareagoval. Po několika výhrůžkách, že mi zruší účet jsme se nakonec dobrali k těmto závěrům :

Můj mail :

Dobrý den,
Rád bych na základě bodu 7.3. Vámi zaslané přílohy Podmínky užívání
plateb přes PAYu vyslovil nesouhlas s novými podmínkami této služby, a
tudíž je musím odmítnout.

V tomto bodě dále píšete :
Pokud Uživatel změnu Podmínek odmítne, má právo Smlouvu o využití
Systému PayU ve smyslu těchto Podmínek přede dnem, kdy má změna nabýt
účinnosti, bezúplatně a s okamžitou účinností vypovědět.

Informujte mne, prosím, jak mám postupovat a tuto službu vypovědět.

Toto mi odpověděli:
Dobrý den, pane Gregore,

nemusíte dělat nic. Pokud neprovedete fyzickou identifikaci, pak Vám bude v září vypnuta možnost nabízet PayU ve svých nabídkách.

Přeji Vám krásný víkend.
S pozdravem

Takže znamená, že aukro může fungovat i bez PayKsindlu. Takže jediná podmínka je neaktivovat ten bordel. Pokud ho zaktivuješ, máš smůlu. Pokud Ti tam někdo již poslal peníze, řeš to s podporou Aukra. Ať vrátěj peníze původnímu uživateli, jak chtěj. To není Tvůj problém. Je to nevyžádaná služba, se kterou jsi zatím(pokud jsi ji neaktivoval) nesouhlasil. Nesmíš přistoupit na jejich hru, protože jakmile si ho aktivuješ, už se s Tebou bavit nebudou. Ale hlavně se nikdy k Payu nesmíš přihlásit. Tenhle ksindl Ti vnutili, tak ať se staraj. Že maj udělaný blbě stránky, že nejde PayKsindl vyhodit z nabídky není Tvůj problém.

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#20987 27. 3. 2015, 18:51
Paul napsal/a: Průzkumy při stavbách? Viděl jsem, fakturování černejch duší, spousta ožralů a fetek který nálezy i kradou, přesuny nálezů ke krajům oblasti a nutnost kopání a fakturování dalších čtverců.."technici" velící kopáčům - lidi s výučákem. O náezy tam vůbec nešlo, jen o peníze. ...

Dálnice u HK, 2005 cca. Pracovníky jsem i viděl válet se před ubytovnou v Kuklenách a přesto ve výkazu plnej počet.

Profilový obrázek
Voloda16

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2012

#20988 27. 3. 2015, 19:42

" V žádném případě PayU neaktivuj!!! Jinak budeš mít smůlu. " a v čem jako? ta hysterie kolem payu mě vždy fascinuje😃

Profilový obrázek
otaznik

Uživatel

Zaregistrován:
1. 2. 2015

#20989 27. 3. 2015, 20:03

né že bych chtěl nějak obhajovat aukro , to néé !! Ale v čem má smůlu , když si aktivuje PayU?
prodávám na aukru několik let a taky jsem nesouhlasil s PayU , ale zatím nikdo z vás nedal padnej argument , v čem je to špatný ??!! ,
jeden argument dá se říct řekl pavelgregor , že je to proti jeho vůli , to chápu , ale v čem to může uškodit , myslím jako uživately ?
Děkuji za vaše názory

Profilový obrázek
Voloda16

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2012

#20990 27. 3. 2015, 20:51

tak objevuje se třeba názor přehledu pro třetí strany (fú?), že se ty peníze nedají na nic využít (ani zaplatit aukru provizi), že to déle trvá (což je blbost).

já jsem naopak u lidí, kteří payu nenabízí nakupovat přestal. ani ne tak kvůli ochraně, ale kvůli tomu, že nebudu jak magor vyplňovat 10-15 příkazů k úhradě ručně. díky, připravili jste se o prachy😃

mrzí mě, že jak to payu bylo "povinné", tak už tomu tak není. asi ani možná nešlo tak o případný ušlý zisk aukra, jak o naše zákonodárství.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.