Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

#21011 28. 3. 2015, 10:44
To je velmi jednoduché, přestaňte používat Aukro a používejte eBay😉

Lenže na ebay zase mám veľa ľudí problém s paypal.......

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

Profilový obrázek
otaznik

Uživatel

Zaregistrován:
1. 2. 2015

#21012 28. 3. 2015, 10:57

já používám i ebay , ale prosadit se na ebayi je velmi složité , aby jsi zaujal tak musíš mít zajimavou nabídku , což je těžké , to co je dobré pro aukro nemusí být dobré pro ebay . a kolikrát nezáleží na ceně v tom obrovském kvantu aukci .
Měl jsem tam plno aukcí i od 0.01 dolaru a stalo se mi že na plno aukcí nikdo ani nepřihodil .
No turtleoverhead , já s aukrem jsem měl pár sporů , ale vše dopadlo dobře i to co jsem řešil ohledně kupujících tak vše dopadlo dobře a to jsem i řešil ze strany kupujících výhružky s fyzickou likvidací a maření aukcí apodobné , a nakonec vše opět dopadlo dobře , takže já bych tam nekončil , když je ta možnost vydělat nějakou kačku na kafe 😉

Profilový obrázek
otaznik

Uživatel

Zaregistrován:
1. 2. 2015

#21013 28. 3. 2015, 10:58
Lenže na ebay zase mám veľa ľudí problém s paypal.......

to smith : jak to myslíš ? , problémy s Paypalem , uveď nějakej příklad (kromě toho co jsem psal výše v příspěvku(21dnů zadržování peněz) vím že když je člověk na ebayi třeba už deset let a to mluvím o českých uživatelů , tak jich se toto netýká ) spíše se to týka v posledních cca 5 let ten kdo je registrován).

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

#21014 28. 3. 2015, 11:05

otaznik: mal som na mysli zriadenie paypal konta. To zadržiavanie peňazí "v pohode".

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

Profilový obrázek
otaznik

Uživatel

Zaregistrován:
1. 2. 2015

#21015 28. 3. 2015, 11:20
otaznik: mal som na mysli zriadenie paypal konta. To zadržiavanie peňazí "v pohode".

to máš pravdu , ty začátky ou ou , to byl oříšek a můžu říct i teď po těch letech něco řeším , je občas sranda
příklad :
na paypal zadáváš jednu primární emailovou adresu pro platby a potom jsem tam dával v té době jsem si myslel kontaktní emailovou adresu,nebo to jsem si myslel že je jenom kontaktní ., protože jsem prodal na aukru položku s tím že to koupil a ihned platil přes paypal a poslal to na emal.adresu co mám na aukru jako kontaktní a tu samou jsem měl i jako kontakt na paypalu .
a teď mi přišel email že mi ta přišla platba , já se hájil tím že to není adresa pro paypal až druhy den když jsem to zkoumal na paypalu a přišly jsme na to že pro platby na paypal můžeš mít třeba deset adres, což jsem nevěděl.
myslel jsem že primarní adresa je jedna a tá druhá je kontaktní .
a takových oříšku na paypalu je více !

Profilový obrázek
dula77

Uživatel

Zaregistrován:
1. 8. 2010

#21016 28. 3. 2015, 11:32

Problem pre mňa ako predávajúceho pri paypale sú poplatky. Preto ho na ebay ani neuvádzam, iba pri eurovych položkách, kde je poštovné drahsie ako tovar.

blasko.juraj.ml@gmail.com

Profilový obrázek
babygulka

Moderátor

Zaregistrován:
7. 6. 2010

#21017 28. 3. 2015, 11:35

paypal neriesim, zatial vsetko riesim cez ucet, ale na druhu stranu nenekupujem z USA atd...

Profilový obrázek
otaznik

Uživatel

Zaregistrován:
1. 2. 2015

#21018 28. 3. 2015, 11:45
Problem pre mňa ako predávajúceho pri paypale sú poplatky. Preto ho na ebay ani neuvádzam, iba pri eurovych položkách, kde je poštovné drahsie ako tovar.

tu dula77 : to máš naprostou pravdu s těmi poplatkami , ale ty poplatky si dělá i ebay a taky si oni určují svůj kurz dollaru .
ono je to těžky prodávat na ebayi bez paypalu .
já mám fio banku a tam poplatky za bank.převod jsou bezkonkurenční ! takže tam kde se platí eurem a banka je v systému Target2 , mě poplatky příjdou na příjem 20korun a když posílám peníze tak 50 korun , což je super
možná jsem to napsal špatně , banka která je v systému Target2 , tak vlastně nemusí být pouze tam kde je ¨jenom euro , ale přesně řečeno může být třeba jejich pobočka i v číně , ale musí být v tom systému , takhle mi to řekli v bance

Profilový obrázek
Voloda16

Uživatel

Zaregistrován:
17. 3. 2012

#21019 28. 3. 2015, 17:06

takže až na pavla, který má osobní blbou zkušenost (což chápu, i když já většinou po první špatné dávám ještě šanci) tady nepadl rozumný důvod nebo argumenty, proč payu ne... ale lidi jsou happy, že payu již nemaj nebo nemusí užívat🙂

btw - mám pocit, že fio slevnilo. budu teď posílat nějaké zahraniční platby za aukce, tak uvidíme, ale už asi 3x si stáhlo méně, než když jsem si tam účet zakládal. v tomhle jsou pro mě jednička, škodaže už ze slovenska nelze hradit tak jednoduše, jak to bylo

Profilový obrázek
otaznik

Uživatel

Zaregistrován:
1. 2. 2015

#21020 28. 3. 2015, 17:16
takže až na pavla, který má osobní blbou zkušenost (což chápu, i když já většinou po první špatné dávám ještě šanci) tady nepadl rozumný důvod nebo argumenty, proč payu ne... ale lidi jsou happy, že payu již nemaj nebo nemusí užívat🙂 btw - mám pocit, že fio slevnilo. budu teď posílat nějaké zahraniční platby za aukce, tak uvidíme, ale už asi 3x si stáhlo méně, než když jsem si tam účet zakládal. v tomhle jsou pro mě jednička, škodaže už ze slovenska nelze hradit tak jednoduše, jak to bylo

Ano Fio zlevnilo , v obouch případech o petikorunu myslím , okdyž petikačka je nepatrná , ale díky bohu za ty směšně malé poplatky .
platil jsem několikrát do německa , francie atd a žádná jiná banka není tak levná .
ještě kdyby aspoň udělali příjem platby ze zahraničí (třeba z polska )zdarma,tak by to bylo ok , tuto možnost dává myslím sberbanka,která má příjem platby ze zahraničí zdarma.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.