Arabský synček sa pýta svojho otca:Oci, prečo nosíš stále na hlave tú šatku?
Ten šatka je veľmi praktická vec, synu.
Chráni moju hlavu a moje oči pred slnkom, pred púštnym pieskom a pred ostrým vetrom.
Chvíla ticha. Potom sa spýta opäť:Oci, a prečo stále nosíš ten dlhý úbor, ktorý vyzerá ako nočná košeľa?
Synu, tá gallábia je veľmi praktický odev, pretože chráni moje telo pred púštnym slnkom, a pritom je veľmi vzdušná.
Oci, a prečo stále nosíš sandále?
Sandále sú veľmi užitočné, synu. Chránia moje nohy pred ostrými kameňmi a piesok z púšte sa z nich sám vysype.
Oco?
Áno, synu?
A oci, nemyslíš, že tu v Nitre je ti toto všetko na .ovno ???
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Tak už jsem pochopil co se vám na tom Lidlu asi nejvíc líbí!😋 : http://zpravy.aktualne.cz/domaci/v-zasilce-bananu-dovezene-do-ceske-republiky-se-nasly-drogy/r~44793e3cd97111e4875c002590604f2e/?utm_source=volnyHP&utm_medium=newsbox&utm_term=link_2

Štyri dámy sedia pri partii bridžu a šálke čaju.
Prvá hovorí: Viete, dámy, poznáme sa už tak dlho. Musím sa k niečomu priznať. Som kleptomanka. Už niekoľko rokov. Ale nebojte sa, vám som nikdy nič nevzala.
Druhá sa pripojí: No, ja sa tiež musím priznať. Ťaží ma to už dlho. Som nymfomanka, chlapov nestíham počítať. Ale dala som si pozor, aby som sa vyhla vašim manželom.
Tretia po chvíli hovorí: Keď sa takto spovedáme, ja sa tiež priznám. Som lesba. Ale vy nie ste môj typ, ja mám rada mladé slečny, nebojte sa.
Štvrtá vstane a vychŕli: Ja sa tiež priznám. Som hrozná klebetnica. A teraz ma ospravedlňte, musím vybaviť pár telefonátov!
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.