Idú dvaja policajti dedinou a vidia sedliaka ako dojí kravu, zatiaľ čo krava pije vodu z vedra. Jeden druhému vraví "To je super, pije to vodu, tečie z toho mlieko, to si musíme zaobstarať"
Idú za sedliakom, kravu od neho kúpi, natlačia ju do kufra a odvezú k rybníku. Jeden jej ponorí hlavu pod vodu, druhej ju skúša podojiť.
Lenže krava má z toho má plné trenky, dusí sa a totálne ob.erie toho čo ju dojí. Ob.ratý policajt kričí na toho prvého: "Daj jej hlavu vyžšie, nasáva bahno !!!"
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

sigur napsal/a:
Toto ma dnes celkom pobavilo...prišla mi minca, ktorú okrem bublinkovej obálky chránil ešte tiket maďarského LOTTA a hlavne zápalková krabička 😃
Bol ten tiket výherný ? Mal by si ho skontrolovať.😃
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

sigur napsal/a:
Ale vitaj, dlho som ťa tu nevidel 🙂
Bol v ňom zabalený obol, čo som vyhral v aukcii, takže asi bol výherný.
Tak prikrmuj tých pstruhov v jazierku a ja sa ukážem. Sme s deckami trénovali techniku vo vodnom svete v Sebedraží pri Prievidzi, takže pstruhy to majú spočítané🙂
Processed coin catalogs 4.418 Auctions / 36.665 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Ahoj, volám sa Cyril, zarábam celkom slušne a doma mám kopu nových elektronických vymožeností. Obraciam sa na vás, občanov, s pripomienkou. Stratil som kópiu kľúčov a nechce sa mi vymieňať zámok.
Ak ste našli zväzok troch kľúčov s červeným náramkom, budú asi moje. Ten najmenší je zelenej farby a je z brány domu a ten najväčší je striebornej farby a patrí do zámku bytu.
Prosím, doneste mi ich na adresu Naivná 6, byť č.8, tretie poschodie, najlepšie medzi 16 a 21 hodinou, pretože inak som v práci.
Bývam sám, takže keby ste zvonili a nikto by vám neotváral, nikto nie je doma. Odmena 20 Sk aj s cestou.
Veľmi pekne ďakujem.😉

http://aukro.cz/hrabeci-slechticke-pecetitko-pecetidlo-i5323125513.html
že hrabě, baron nebo rytíř..
a on dle limb obyčejnej sládek.

Dvaja Eskimáci skoro ráno vstanú a vyrazia cez zamrznutú pláň k moru na lov mroža.
Po dvoch hodinách chôdze prídu k zamrznutému moru, vysekajú v ľade veľkú dieru, nachystajú návnadu a s pripravenými harpúnami čakajú.
Za hodinu mrož vykukne, oni ho zabijú a vytiahnu z vody. Chytia ho za chvost a ťahajú ho späť. Ide to ťažko, pretože je to proti srsti a mrož naviac svojimi klami škriabe o ľad.
Keď takto idú tri hodiny sú ešte len v polovici cesty, stretne ich biely vedec, ktorý je v Grónsku na vedeckej výprave.
Beloch ich chvíľu pozoruje a potom hovorí: "Páni, prečo ho radšej nevezmete za kly a neťaháte ho za ne? Išlo by vám to potom oveľa lepšie!" Dohovorí a pokračuje v chôdzi.
Eskimáci na seba pozrú, pokrčia ramenami a skúsia to. A skutočne, mrož sa im ťahá oveľa ľahšie.
Po hodine jeden z nich prehovorí: "Ty, to je fakt divné, beloch, cudzinec je tu len mesiacov a takto skvelo nám poradil."
Ten druhý zavrtí hlavou a hovorí: "No, ja neviem, či nám poradil naozaj tak dobre. Pozri, sme zase späť pri mori."

Jak bychom uspěli u mincí či medailí?
http://www.novinky.cz/koktejl/368638-plagiat-z-ciny-mezi-originaly-uspel-devet-lidi-z-deseti-jej-neodhalilo.html
Na Aukru běží aukce na dost vzácnou naší minci a vše je v popisu aukce (na férovku). Nevím, jak to mám pobrat a zda sem dát odkaz.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.