Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
alfonsoalois

Uživatel

Zaregistrován:
9. 12. 2018

#38711 6. 5. 2020, 17:38

K volebnímu právu bych přidal:
jen s potvrzením o čistém trestním rejstříku.
jen s potvrzením o bezdlužnosti.

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#38712 6. 5. 2020, 17:43
Pani zatial mimo kecov ziadna rozumna argumentacia... Paul drzim palce😊 nech sa dozijes penzie... Apropo pani, komunizmus nebol, ale nic proti nadavaniu nemam. 😊

V důchodku se budu mít dobře, protože máme zpátky barák, kterej nám komunisti vzali. Pradědovi už to život nevrátí (dostal infarkt hned po tom, co ho banda rudejch přijela znárodnit, prababička umřela hned po něm, babička zůstala bez rodičů a málem bez střechy nad hlavou), a veškerý vybavení(cukrářskej provoz), který nám znárodnili už taky nikdy neuvidíme, ale aspoň něco..

Už běž s tou adorací komunismu někam, jak může bejt takovej člověk tady administrátorem....ještě tu vylepovat videa jak to bylo senzační za soudruhů.

Neskutečnej humus!

Ve jménu těch lidí, který komunisti mučili, zavírali a okrádali, běž soudruhu grofíku do prdele.

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#38713 6. 5. 2020, 17:50

měsíček je vůl, že na něj vůbec reaguješ Paule😃

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#38714 6. 5. 2020, 18:12

Chlapci, měli by jste pochopit jednu věc.I já se mám v penzi dobře. Ale žijí kolem nás lidé, kteří byli chudí před rokem 1989 a jsou chudí i dnes. Já mám určitý cit pro tyto lidi neb v ulici jsou babičky, které mají jen tu svoji penzičku. Ale nenadávají, žijí spokojeně a mnohdy ještě podporují mladé. Vy zde prezentujete lidi, kteří něco dostali, jsou chytří a šikovní. Grofika se zastanu, neb on má také cit, srdce to Vám přátelé chybí.Zkuste se podívat kolem sebe. Vy nechodíte do lékárny a ptáte se, který ten lék je možno nahradit tím levným. Je 30 let pro převratu, jsme nová generace, ale to opovržení lidmi, kteří nejsou tak šikovní je ne příliš dobré. Stálé omílání, že to jsou lidé hloupí, komunisté atd. je po třiceti letech přece jen hloupé. Já měl i dnes mám rád Wolkra, potom meziválečnou literaturu a nakonec malého Bobše, když jsem to četl, byl to pro mně horor. Pamatují na první výprask, který mi udělil děda, neb jsme odmítl jíst šunku ( tehdy to byla vzácnost).

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#38715 6. 5. 2020, 18:26

já neopovrhuji chudejma lidma (ani duchem, ani penězi), já opovrhuji právě těma chytrýma blbcama, které tady zastupuje např. měsíček.
že je někdo chudý, no nevím, myslím, že statistika na to nikdy nebude, ale osobně si myslím, že z 50% si za to lidi můžou sami. ať už tím, že na to kašlou, nebo tím, že nad tím nepřemýšlí (vyhulí krabku denně, ale děcko na výlet nepošlou). někomu není přáno, někdo neměl štěstí, někomu někdo nepomohl ani tím, že by mu ukázal možnosti. já se vždy divím, že i dnešní době a v brně si šikovný člověk dokáže říct o 25-35tis hrubého... děsný

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#38716 6. 5. 2020, 18:38

Zcela pochopitelně i Vy máte kus pravdy a právě proto i Grofik má svůj kus pravdy. Jde o vzájemné pochopení. Víte co mně dnes děsí. V Praze ale i jinde dětí ukončí 9 ročník ZŠ a nikdo je nedonutí studovat, zapojí se do do práce, vozí pizzu atd. Trochu jsem odbočil. Myslím, že Vy reprezentujete střední(bohatší) třídu, ale právě nám zde vyrůstá budoucí chudá třída. No a co s tím? fakt nevím. Je to jen příklad co mně trochu straší, možná odbočka? Nevím.

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#38717 6. 5. 2020, 18:57

co to je za blbost, že by měl někdo někoho nutit?! nejsme na vojně...
to je ono, stát musí tamto, stát musí tohle, zaplať, přispěj, vykompenzuj a dovez koblihy.. hnus

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#38718 6. 5. 2020, 19:07
co to je za blbost, že by měl někdo někoho nutit?! nejsme na vojně... to je ono, stát musí tamto, stát musí tohle, zaplať, přispěj, vykompenzuj a dovez koblihy.. hnus

Rodiče by měli mít snahu i právo svoje dítě donutit studovat. Jste rodič? Proč to obracíte, v některých zemích dětí studují 10 let, neb stát se snaží, ale asi máte pravdu v tom, že po těch studijních letech nic neznají a nastoupí do armády. Nejsem zaslepenec, uvažuji reálně.

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#38719 6. 5. 2020, 19:09

:x > Paul napsal/a:

V důchodku se budu mít dobře, protože máme zpátky barák, kterej nám komunisti vzali. Pradědovi už to život nevrátí (dostal infarkt hned po tom, co ho banda rudejch přijela znárodnit, prababička umřela hned po něm, babička zůstala bez rodičů a málem bez střechy nad hlavou), a veškerý vybavení(cukrářskej provoz), který nám znárodnili už taky nikdy neuvidíme, ale aspoň něco..

Už běž s tou adorací komunismu někam, jak může bejt takovej člověk tady administrátorem....ještě tu vylepovat videa jak to bylo senzační za soudruhů.

Neskutečnej humus!

Ve jménu těch lidí, který komunisti mučili, zavírali a okrádali, běž soudruhu grofíku do prdele.

Stale neviem o com tocis, nam guano Benes zobral maletky, mne nevypravaj o zmene...
Davnejsie si pisal o rodinnej majetkovej tragedii.
Nikto z Vas mimo Altmanna nic rozumne nenapisal, ako argument.

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Floki

Uživatel

Zaregistrován:
28. 10. 2014

#38720 6. 5. 2020, 19:26

gróf Ty si z nás buď děláš prdel anebo to myslíš vážně.Snad je za A správně páč esli za B tak .....radši nic

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.