Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#38721 6. 5. 2020, 19:38

Ale žijí kolem nás lidé, kteří byli chudí před rokem 1989 a jsou chudí i dnes. Já mám určitý cit pro tyto lidi neb v ulici jsou babičky, které mají jen tu svoji penzičku. Ale nenadávají, žijí spokojeně a mnohdy ještě podporují mladé. Vy zde prezentujete lidi, kteří něco dostali, jsou chytří a šikovní. Grofika se zastanu, neb on má také cit, srdce to Vám přátelé chybí.

Co to má společnýho s tím, že se tu nepokrytě adoruje komunistickej režim? Režim kterej okradl, umučil a povraždil spoustu lidí! A z jejich neštěstí se soudruzi měli dobře a dodnes pobíraj pěkný důchody (Často větší, než ti, s kterejma nelidsky zacházeli!!!!!!!!!!)a vzpomínaj na pěkný časy.

Tady někdo opovrhoval chudejma? KDE? Z mejch předků právě komunisti udělali žebráky!

Nám chybí cit? A jakej máte vy, co adorujete komunisty k těm, co jste zlikvidovali? Za ty se tady já peru, teď a tady.

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#38722 6. 5. 2020, 19:47

Páni píšeme o socialnom systéme a nie komunizme.
Vám chýba páni ľudskosť a to je problém zasa Váš, nie môj... 😊

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Floki

Uživatel

Zaregistrován:
28. 10. 2014

#38723 6. 5. 2020, 19:48

Vy nechodíte do lékárny a ptáte se, který ten lék je možno nahradit tím levným.

Krmíš děti? Máš hypotéku? Leasing na auto? To asi ne tak nevím co tu píšeš o lécích

Profilový obrázek
Floki

Uživatel

Zaregistrován:
28. 10. 2014

#38724 6. 5. 2020, 19:49

Paul napsal/a:

Ale žijí kolem nás lidé, kteří byli chudí před rokem 1989 a jsou chudí i dnes. Já mám určitý cit pro tyto lidi neb v ulici jsou babičky, které mají jen tu svoji penzičku. Ale nenadávají, žijí spokojeně a mnohdy ještě podporují mladé. Vy zde prezentujete lidi, kteří něco dostali, jsou chytří a šikovní. Grofika se zastanu, neb on má také cit, srdce to Vám přátelé chybí.

Co to má společnýho s tím, že se tu nepokrytě adoruje komunistickej režim? Režim kterej okradl, umučil a povraždil spoustu lidí! A z jejich neštěstí se soudruzi měli dobře a dodnes pobíraj pěkný důchody (Často větší, než ti, s kterejma nelidsky zacházeli!!!!!!!!!!)a vzpomínaj na pěkný časy.

Tady někdo opovrhoval chudejma? KDE? Z mejch předků právě komunisti udělali žebráky!

Nám chybí cit? A jakej máte vy, co adorujete komunisty k těm, co jste zlikvidovali? Za ty se tady já peru, teď a tady.

To s tím citem radši nekomentuju

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#38725 6. 5. 2020, 19:52

statky. zbytné statky. komunisty na vás, ti by vám to hned vysvětlili😃

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#38726 6. 5. 2020, 20:01

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#38727 6. 5. 2020, 20:08

sociální nerovnost to je ten zásadní zdroj každé revoluce snad jen od roku 1792. Němci to pochopili velmi dobře, po roce 1848, tedy po těch povstáních v německých státech (mohu doložit založenými dekoraci i řády) přišla revoluce ze shora. Lidem se zlepšilo postavení a i ten pošťák byl pan pošťák. Proto lidé s nadšením šli do války v roce 1870 i 1914 šli bránit svůj stát. Trochu jsem to pravda přehnal, ale je to tak.😲
Sociální nerovnost, víte PC máme asi všichni, ale anonymita z nás dělá hlupce a frajery. Já bych se asi styděl, pokud bych chudé rodině měl říkat, můžete si za to sami, mají 2-.3 práce. Pochopitelně jsem jen teorie neb od 15 let do konce jsem byl voják a ty reakce o rudém teroru jsou Paule celkem nerozumné. Musel (museli) bychom udělat statistiku, rozbor. Pochopitelně např. o p. Horákové to byla špína, ale bratři Mašínové to fakt nevím dle mého to jsou jen vrazi. Já svoje názory zde v klidu vyložím, jak říkám v klidu. Zkuste to také lidičky.🙄

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#38728 6. 5. 2020, 20:15

taky předkládám své názory v klidu. nepíšu nic o chudých do mají 2-3 práce, ale o těch co prokouří 4litry měsíčně a pak se diví a říkají státe dej...
jestli jde někdo do válce s nadšením, nebo jen ne s odporem, tak je to kokot

Profilový obrázek
Floki

Uživatel

Zaregistrován:
28. 10. 2014

#38729 6. 5. 2020, 20:22
taky předkládám své názory v klidu. nepíšu nic o chudých do mají 2-3 práce, ale o těch co prokouří 4litry měsíčně a pak se diví a říkají státe dej... jestli jde někdo do válce s nadšením, nebo jen ne s odporem, tak je to kokot

Kdo chce kouřit a chlastat tak si na to musí vydělat. Já chodím na melouchy.Dokud jsem práce schopen tak by mě hanba fackovala jít žebrat na sociálku. A že takovejch v mým věku znám spousta 👿
S tím kokotem souhlas 🙄 😃

Profilový obrázek
tomi

Uživatel

Zaregistrován:
1. 6. 2010

#38730 6. 5. 2020, 20:32

Boooože zase zvady... Ja som sa radšej zdekoval na chalupu a makám...

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

joeolahfamily@azet.sk

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.