Pánové, já jsem někdy rád, že jsem nepracoval v civilu. Na vojně jsem měl stopku a tak jsem se za kariérou honit nemohl.
Potom od roku 1919 bychom se museli omlouvat. např. gen. Podhajský a všichni bývalý aktivní vojáci z doby Rakouska-Uherska. Ty omluvy možná někomu pomohou a uleví, ale jsou to mnohdy jen plané řeči. Plný "Václavák" v roce 1918, 1942, 1948 a hrdé první maje hlavně v Praze. Nějak nevím, ale na venkově jsme až tak do hrdele nikomu nelezli. Pro Pražáky jsme byli venkované, burani jak mi jednou malý vnouček řekl. Dnes jsou Pražané největší demokraté učí nás žít. Ale prý v Blave je to stejné. Všichni se jen omlouváme, nebo měli. Fakt již s tím přestaňte. Máme před sebou budoucnost, já bych se věnoval tomu, co nás čeká a co pro to uděláme.
- máj jsem řeším tím, že jsem si vzal službu, do průvodu mně nikdo nedostal a politruk to kontroloval.😁
Ladislavaliev@atlas.cz

Víš, že i já se zajímám o počítačové hry? Nevím kde se vzala rovnice, že počítačová hra je zálibou blbců..Využívá je i armáda.. Já třeba vojenský strategie mám hodně rád.
Ale bych vsadil boty, že ve světě zná jméno Zátopek jen pár nadšenců do aletiky staršího data...

Domnievam sa, kto trochu cestoval po iných štátoch, ohľadom udávania oproti takým Švajčiarom sme len nevinný anjelici...😃
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Paul napsal/a:
Víš, že i já se zajímám o počítačové hry? Nevím kde se vzala rovnice, že počítačová hra je zálibou blbců..Využívá je i armáda.. Já třeba vojenský strategie mám hodně rád.
Ale bych vsadil boty, že ve světě zná jméno Zátopek jen pár nadšenců do aletiky staršího data...
já teď docela ujíždím na survival games. strategie, hlavně tahové, to bylo moje mládí (co jiného taky tehdá).
ferovyobchodnik@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.