Paul napsal/a:
Víš, že i já se zajímám o počítačové hry? Nevím kde se vzala rovnice, že počítačová hra je zálibou blbců..Využívá je i armáda.. Já třeba vojenský strategie mám hodně rád.
Ale bych vsadil boty, že ve světě zná jméno Zátopek jen pár nadšenců do aletiky staršího data...
Jenom o počítačové hry (a/nebo seriály)?
Sázet se nebudu. Je fakt, že hodně lidí nejspíš ani neví, co to je atletika, ale přesně ví, kde jaký mamrd kouzlil z nějakého prstenu.
No a upřímně, kdo ve světě zná nějakého Brykse?
A našimi dnešními národními "vyslanci" jsou takoví veleduši jako Zeman, Klaus, Mynář, Ovečka.

Pavel_III - no vidíš, víc lidí zná Zátopka než Brykse zcela určitě..a to mě štve a mrzí..
a seriály - cca za poslení rok jsem jich pár viděl
Černobyl
Narcos
Breaking Bad
Better Call Saul
a průběžně dokola Red Dwarf
A jsem mimořádně spokojenej, jakou kvalitu tyhle věcy měly.

:D ten tvůj svět, to musí být síla.
ferovyobchodnik@seznam.cz

Paul napsal/a:
Pavel_III - no vidíš, víc lidí zná Zátopka než Brykse zcela určitě..a to mě štve a mrzí..
a seriály - cca za poslení rok jsem jich pár viděl
Černobyl
Narcos
Breaking Bad
Better Call Saul
a průběžně dokola Red Dwarf
A jsem mimořádně spokojenej, jakou kvalitu tyhle věcy měly.
Fajn. Je pěkné, že se hlásíš za typického Američana.
Jinými slovy, nějak mi není jasné co chceš dokázat (neustálými) slovy "já", když je řeč "o masové většině". Ostatně. TY znáš Zátopka, čili tvá premisa "Zátopka nikdo nezná" evidentně neplatí.

V době mezi válkami se ve většině domácnosti vzpomínalo na válku, na naše legionáře, kteří byli dětem dáváni za vzor a tak se i vědělo. Fungoval Sokol i Junák Ještě můj děda mi něco natloukl do hlavy, ale bohužel selhává rodina i škola. Chybí i kvalitní literatura, zdůrazňuji kvalitní. Máme dobré historiky středního věku a každý některého známe, ale málo o nic mluvíme. Chci tím říci, že je chyba i u nás. Díky za takové stránky jako je Palba, Valka a další, mají okruh svých čtenářů a je to dobře.
Ladislavaliev@atlas.cz

pesimisto😃

jakože jedno je ještě v pořádku, ale v kombinaci jde o blba?
to by sis asi mohl něco o těch hrách zjistit, ale předsudky jsou sviňa a zlehčují vlastní život ne?

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.