Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#39101 20. 5. 2020, 12:04

barbar myslíš, že Bartoš je "najvní děcko" jak píšeš?

Vzdělání má solidní (troufám si tvrdit vyšší než ty nebo já) a vyjadřuje se na úrovni. Dle mýho názoru politik špatnej rozhodně neni. Díky vlasům má nálepku "fetka", což je pozůstatek z minulýho režimu, kde delší vlasy znamenaly "škodnou".

Pak dostal ještě nálepku "vítač" (obecně se rádo nálepkuje, často na základě hoaxů). Stačilo pouze jeho tvrzení, že pomáhat lidem z válečnejch zón je potřeba, což je v základě pravda.

Sice jsem piráty nevolil (nevybral jsem nikoho bohužel). Jenže z těch kreatur jako SPD, ANO, KSČM vnímám piráty ještě jako pragmatickou volbu.

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#39102 20. 5. 2020, 12:21

Paule

Vzdělání je jedna věc a zkušenosti druhá.Ono i určita lidská prostost, pevná ruka a odhodlání v politice není na škodu, pokud tomu člověk rozumí a umí v tom chodit.... Jak jsem psal jednou nemusí být špatný, ale chce to čas... Uvidíme.
Nelze mu přeci svěřit tak významnou funkci, za tak velmi krátkou politickou kariéru..

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#39103 20. 5. 2020, 12:28

aha..takže Babiš svěřuje významný posty lidem jako Vojtěch, Schillerová, Maláčová..
A to je v pořádku?

Profilový obrázek
turtleoverhead

Uživatel

Zaregistrován:
16. 2. 2008

#39104 20. 5. 2020, 12:34

;)

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#39105 20. 5. 2020, 12:40

Na každýho se něco najde. Tohle se mi nelíbí.
Ale v soukromí, ať si každej dělá co chce.

Ale na tu fotku si pamatuju, taky mě nasrala. Proto jsem je nevolil. 😁

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#39106 20. 5. 2020, 12:41
Altmann napsal/a: ... koho má Altmann volit tam prostě není. Piráti jsou zatím neprůhlední. ...

No vidíš, v mém případě by nikdo z rodiny Klause nepřekročil práh mého domu.

Mladý Klaus volil Zemana, dělal mu velkou reklamu a jak se říká, vrána k vráně sedá, rovný, rovného si hledá. V předposlední volbě skandalizoval Zemanova protikandidáta. Od svého tatíka toho hodně okoukal. Jeho tatík podepsal Opoziční smlouvu a po posledních volbách prosákly z ODS hlasy, že Klaus mladší byl pro vládu s Babišem. V senátních volbách podporoval kandidáta SPD a jak se nám dnes okruh uzavírá, Trikolóra bere hlasy právě SPD.

Prostě, kdo podporuje Zemana atd., ten u mě skončil.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#39107 20. 5. 2020, 12:48

Paul napsal/a:

aha..takže Babiš svěřuje významný posty lidem jako Vojtěch, Schillerová, Maláčová..
A to je v pořádku?

Ano je to v pořádku jelikož jako premiér stojí po boku těchto funkci a politiku..

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#39108 20. 5. 2020, 13:01
Paul napsal/a: aha..takže Babiš svěřuje významný posty lidem jako Vojtěch, Schillerová, Maláčová.. A to je v pořádku? ...

Takže je v pořádku, pokud do funkcí jmenuje ministry s velkým deficitem schopností?

Argumenty ministryně financí jsou v parlamentu opozicí zcela rozcupovány a pokud má na otázky odpovídat, sedne na židli a mlčí a to i po několikerém naléhání na vysvětlení.

Ministryně pro místní rozvoj byla velkou svazáckou funkcionářkou-jsou známa její plamenná vystoupení a nebýt změny režimu, jistě by to dotáhla hodně daleko. Takto musela na svoji příležitost čekat dlouhé roky. Její návrh stavebního zákona je opravdovou lahůdkou.

A o výběru Ministrů pro dopravu nemá cenu polemizovat.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#39109 20. 5. 2020, 13:29

Barbare. Jak tak vidim, jen papouskujes prevzatou retoriku a pak si to snazis radobychytre ospravedlnit, hadam ze jsi titulkovy ctenar. Naco budu volit nejakyho politickyho dinosaura ktery jede a pojede ve vyjetych koleji kdyz se mi ty koleje nelibi?! Bartos ma schopnost myslet outofbox. Ale chapu ze pro toho kdo se necha krmit babisovo agendou to neni to prave orechove a muze mit z toho strach.
Turtle, a co? na shromazdeni antifi jsem byl taky, povetsdinou pankaci, mlady nespokojeni lide, rebelove doby kteri se teprve musi najit a zjistit proc jsou vlastne nespokojeny a ujasnit si proti cemu a proc se bouri. Vsichni byli takovi, nekdo mene nekdo vice. Pokud mi moralka jeste slouzi antifasizmus je spravny postoj a pomoc uprchlikum, lidem postizenym hruzou valky take. Oba dva papouskujete retoriku provychodnich dezinformacnich serveru ktere se ochotne chytli vsichni kdo mel z piratu strach. Trikoloru popsal evropa presne Klaus, Zeman, Babis, jedna sebranka. Navic Klaus Jr. neni tak schopny jako tatka i kdyz se snazi ale bohuzel to co se naucil od seniora dnes uz nestaci a tak je to jen karikatura podobna okamurovi co jen parazituje na tizivych tematech, slibuje a plka... Naprosto melka strana bez uplne cehokoliv krome zajmu o vliv a poslanecky plat...

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#39110 20. 5. 2020, 13:40
Paul napsal/a: aha..takže Babiš svěřuje významný posty lidem jako Vojtěch, Schillerová, Maláčová.. A to je v pořádku? ...

No, v pořádku to rozhodně není. Ve volbách Vám sliboval vládu odborníků..Což se hrubě nestalo. Dosadil diletanty, často i bez relevantního vzdělání (Malá). A podle toho to taky vypadá.

Babiš i kdyby vraždil děti, našla by se omluva a nakonec by z toho byla přednost. (Vždyť byly nemocné!)

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.