Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#39111 20. 5. 2020, 13:47

Již delší dobu se objevují hlasy o jistých vazbách v Českých drahách se skupinami z Agrofertu. Dnes byl uveřejněn tento článek. Některé informace jsou i pro mě zcela nové, takže nemohu potvrdit jejich důvěryhodnost, ale celkově článek zapadá do celkového obrazu.

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/ceske-drahy-utratily-za-reklamu-v-babisove-mafre-112-milionu-korun-106653#seq_no=4&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=gmurGu6cS74-202005201108&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=

Pokud jsou tyto informace pravdivé, pak se opět potvrdila politická korupce na nejvyšších místech naší politiky, kdy jsou do funkcí jmenování státní úředníci a oplátkou musejí jít na ruku jistým politikům.

Pokud se podíváte na roční závěrečný účet firem ze skupiny Agrofertu, pak velkým příjmem jsou dotace. Pokud by byly tyto dotace poskytovány nezákonně a musely by být vráceny, pak by hospodářské výsledky Agrofertu skončily ve velmi vysokých červených číslech!! No, uvidíme.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#39112 20. 5. 2020, 14:14

Myslím princovia Bajajovia vymreli, Krista tiež ukrižovali a nám ostáva veriť, že politici budú konečne svoje reči o blahu národa premenené na skutky.

Každý kto nie je bezbrehý zlodej a nechce všetko predať demokratickému západu je systematicky medialne lynčovaný.

My sme ešte ďaleko horšie na zástupcoch ľudu👿, podľa mienkotvornej tlače všetko OK, ale už sme boli všade ešte nie v psom anále, našla sa skratka...😃

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Altmann

Moderátor

Zaregistrován:
6. 1. 2013

#39113 20. 5. 2020, 14:21

Pánové Čínu mám jaksi v zadku. Vím, že mají problémy s motory u letadla 5. generace, vím kolik mají tanku, ale nevím kam by směřovali útok když jsou v kotlině obklopeny horami. U Číny by mně zajímalo maximálně to, že od nás budou kupovat a platit zlatem😆 což se nestane. Vlastně která,že fabrika je česká?
Já bych si představoval odpovědi konkrétní asi takto:
Volit budu Okamuru, nebo volit budu předsedu ODS
Zatím to zde vypadá jako v době Prozatímní vlády v Rusku 1917
Francie se na nohy postavili díky Napoleonovi a armádě.
No, dal jsem Vám několik typů, kde mně můžete "válcovat" docela se těším. Máte dobré závěry opravdu dobré, ale nevím jak je realizovat.

Prostě nikdo jsem nedal jméno, které by bylo pro Českou kotlinou uspokojivé a tak to stále považuji jen za politické hrátky. Domníval jsem se, že jako starší pán budu poučen koho volit a proč volit, zatím jen to jsou obecné povídky
Stejně, i toho nejlepšího chlapa( dámu) politika semele do podoby jak je třeba?

Na Slovensku bych volil Kotlebu

Ladislavaliev@atlas.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#39114 20. 5. 2020, 14:28

Grofiku ty to máš taky nějak obráceně pomotane ne?! Já myslím že se tady víc háji obchodní zájmy mířící opačným směrem....

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
numismat

Moderátor

Zaregistrován:
25. 7. 2006

#39115 20. 5. 2020, 14:30

Pirati jsou mladi vzdelani lide, nezatizeni minulosti jako vetsina nasich politiku. Jen jako starsi clovek a pravicově konzervativní volič mam s jejich nazory nekdy problem. Zajimalo by me, jaky nazor na Piraty ma Evropa1.

numismat@seznam.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#39116 20. 5. 2020, 14:31

https://nazory.aktualne.cz/komentare/mynar-je-neco-mezi-cinskym-kanclerem-a-ceskym-prezidentem/r~928c004299eb11eab1110cc47ab5f122/
Docela se nám to tady paktuje.... Východ ať si na východě dělá co chce. Ale ty naše svaby co se s nima paktujou a budujou si tady na našich hrbech svůj ceskoruskocinsky buissness by bylo zapotřebí pověsit...

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#39117 20. 5. 2020, 14:40
Pánové Čínu mám jaksi v zadku. Vím, že mají problémy s motory u letadla 5. generace, vím kolik mají tanku, ale nevím kam by směřovali útok když jsou v kotlině obklopeny horami. U Číny by mně zajímalo maximálně to, že od nás budou kupovat a platit zlatem😆 což se nestane. Vlastně která,že fabrika je česká? Já bych si představoval odpovědi konkrétní asi takto: Volit budu Okamuru, nebo volit budu předsedu ODS Zatím to zde vypadá jako v době Prozatímní vlády v Rusku 1917 Francie se na nohy postavili díky Napoleonovi a armádě. ...

Pak se ale nemáme o čem bavit, protože i takový Okamura, je pouze bezvýznamným odvarem, přímo lidumilem, i když je pro lidi mého zaměření zcela nepřijatelný.

A proč byste tedy volil Kotlebu? Znáte jeho program? Znáte jeho postoje k naprosto zásadním otázkám?

Podstatná není konečná osobnost, ale primární je otázka preferencí, konkrétních odpovědí na zcela konkrétní otázky. Až následně mohu hledat takovou osobnost, která mým prioritám vyhovuje, nebo se k nim v těch zásadních věcech alespoň blíží.

Pro mě je to demokratický systém na bázi dělené moci. Je to demokracie nikoli pouze na svobodných volbách, ale také především na fungování občanské společnosti. Je prosazování společnosti-pokud možno- na rovných podmínkách. Je to nezávislá soudní moc. Pokud se nějaký politik proti těmto věcem zpronevěří, pak u mě skončil.

Z historie preferuji W. Churchilla, M. Tetcherovou a spojenectví R. Raegan a M. T. To, že v našich končinách nelze tyto politiky objevit, je věc jiná.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

#39118 20. 5. 2020, 14:45
Pak se ale nemáme o čem bavit, protože i takový Okamura, je pouze bezvýznamným odvarem, přímo lidumilem, i když je pro lidi mého zaměření zcela nepřijatelný. A proč byste tedy volil Kotlebu? Znáte jeho program? Znáte jeho postoje k naprosto zásadním otázkám? Podstatná není konečná osobnost, ale primární je otázka preferencí, konkrétních odpovědí na zcela konkrétní otázky. Až následně mohu hledat takovou osobnost, která mým prioritám vyhovuje, nebo se k nim v těch zásadních věcech alespoň blíží. ...

Starý muž chce střílet lidi na hranicích... Nevím čemu to podivení...

ferovyobchodnik@seznam.cz

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#39119 20. 5. 2020, 14:53
Pirati jsou mladi vzdelani lide, nezatizeni minulosti jako vetsina nasich politiku. Jen jako starsi clovek a pravicově konzervativní volič mam s jejich nazory nekdy problem. Zajimalo by me, jaky nazor na Piraty ma Evropa1.

To jsme na tom zcela stejně. Navíc se mně nelíbí jejich dnešní fungování na pražském magistrátu. Výhrady mám i v některých situacích v jejich neochotě hledat možnou, případnou povolební spolupráci. Jakoby dávaly najevo, že oni jediní jsou ti nepošpinění a ostatní jsou ti zkorumpovaní. Pokud by ale došlo k nějaké širší povolební spolupráci, pak by musela jít tato klišé z jejich uvažování pryč. Navíc, nemohou stále argumentovat prohřešky, které již v dnešní době nejsou na stole, protože daní lidé již dané strany opustili. Ale, samozřejmě Pirátí jsou jistou alternativou, kteří v některých nových otázkách vědí, o čem mluví.

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#39120 20. 5. 2020, 14:57
Starý muž chce střílet lidi na hranicích... Nevím čemu to podivení...

Pokud chce střílet, pak mohl střílet po okupantech, kteří se zde roztahovaly hodně dlouhou dobu. Dnes by byl slavný a jistě by dostal vysoké státní vyznamenání.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.