Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#39131 20. 5. 2020, 17:45
To je zcela v pořádku, pouze je otázkou, jaký vidí případný koaliční prostor.

Prohlaseni piratu z 15.9. 019 Bartoš: S ANO bychom šli do vlády jen bez Babiše a jen tehdy, kdybychom v ní nebyli přívěsek jako ČSSD

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#39132 20. 5. 2020, 18:35

Ja je volim od jejich vzniku, to byla takova nevycvalana banda recesistu a zbojniku. Dneska je to formlani strana s jasnym cilem, vidinou i planem. Vyrostli do scela funkcni strany konkurence schopne tem nejvetsim a plne to dokazuji vysledky... Bojim se co by jejich idealy mohl privest budoucnosti, globalni digitalizace smrdi orvelem a vzdycky ty nejlepsi myslenky jini zneuziji nejhur. Ale to jsou spekulace. A zlodeju, lharu, lobistu a komunistickych prebehliku uz mam dost. Tudiz jedina racionalni volba jsou oni.
..
Každý jeden s nich dřív nebo později podlehne pokušení... Budou to drobné fópa, typu kontroverzní lavičky kus za 800 tisíc, až po bezvýznamné, egoistické, ale hlavně dobře zaplacené narušování mezinárodních vztahů (s ekonomickým podtextem) kauz typu Koněv.. Každý jeden bude ve vztahu svých partnerů a děti a všichni víme jak to dnes funguje ve vztazích a co všechno zmužou pocity dobrého zázemí finančního zajištění a určitého postavení, vše zkloubit s poctivou politikou se zahraničními vlivy. Tomu všemu pokušení budou mladí nezkušeni politici vystavení..

Profilový obrázek
mitom007

Uživatel

Zaregistrován:
3. 7. 2015

#39133 20. 5. 2020, 18:56
Ja je volim od jejich vzniku, to byla takova nevycvalana banda recesistu a zbojniku. Dneska je to formlani strana s jasnym cilem, vidinou i planem. Vyrostli do scela funkcni strany konkurence schopne tem nejvetsim a plne to dokazuji vysledky... Bojim se co by jejich idealy mohl privest budoucnosti, globalni digitalizace smrdi orvelem a vzdycky ty nejlepsi myslenky jini zneuziji nejhur. Ale to jsou spekulace. A zlodeju, lharu, lobistu a komunistickych prebehliku uz mam dost. Tudiz jedina racionalni volba jsou oni. .. Každý jeden s nich dřív nebo později podlehne pokušení... Budou to drobné fópa, typu kontroverzní lavičky kus za 800 tisíc, až po bezvýznamné, egoistické, ale hlavně dobře zaplacené narušování mezinárodních vztahů (s ekonomickým podtextem) kauz typu Koněv.. Každý jeden bude ve vztahu svých partnerů a děti a všichni víme jak to dnes funguje ve vztazích a co všechno zmužou pocity dobrého zázemí finančního zajištění a určitého postavení, vše zkloubit s poctivou politikou se zahraničními vlivy. Tomu všemu pokušení budou mladí nezkušeni politici vystavení..

jj, třeba taková pirátka Krausová ze zastupitelstva hl.m.Prahy, bývalá předsedkyně klubu Pirátů a přítelkyně poslance Michálka se nechala nachytat jako školačka a musela předsednictví položit, ale položit i mandát to už by prý bylo moc 😁

Ostatně soudím že EU musí být zničena.

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#39134 20. 5. 2020, 19:00
Proč zde tedy prasečiny Babiše stále obhajujete a omlouváte? Proč máte stále nasazeny růžové brýle? Proč jste jako podporovatel sociální demokracie ticho k jejich spolčování se s bolševiky? Proč trpíte velké názorové veletoče představitelů sociální demokracie? A pokud jde o moje názory, pak ty jsou moje, je to moje životní vize. A pokud se shodují s jinými názory, to neznamená, že jsem plagiátorem.

Znovu..
Růžové brýle nenosím, to snad mnozí kromě vás z mých příspěvků pochopili..
Komunisty obhajují, jelikož tato strana zde byla již od první republiky a s pohledu historického vývoje v ní nevidím hrozbu, naopak v určitých dekadách byla jediným vhodným východiskem..
Osobně jsem názoru vyvažených politických směru a komunisté patří i dnes do naší politiky ať se vám to líbí, nebo né.
Prasečiny Babiše... Vězte, že je to nejlépe hlidaný politik u nás . V uvozovkách přirozená schopna,, dojna kráva,, a bylo by škoda jeho schopnosti nevyužít...

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#39135 20. 5. 2020, 19:11
Znovu.. Růžové brýle nenosím, to snad mnozí kromě vás z mých příspěvků pochopili.. Komunisty obhajují, jelikož tato strana zde byla již od první republiky a s pohledu historického vývoje v ní nevidím hrozbu, naopak v určitých dekadách byla jediným vhodným východiskem.. Osobně jsem názoru vyvažených politických směru a komunisté patří i dnes do naší politiky ať se vám to líbí, nebo né. Prasečiny Babiše... Vězte, že je to nejlépe hlidaný politik u nás . V uvozovkách přirozená schopna,, dojna kráva,, a bylo by škoda jeho schopnosti nevyužít...

V kterých historických dekádách byly komunisté jediným vhodným východiskem a proč? Uveďte historická fakta.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
Floki

Uživatel

Zaregistrován:
28. 10. 2014

#39136 20. 5. 2020, 19:35

Komunisty obhajují, jelikož tato strana zde byla již od první republiky a s pohledu historického vývoje v ní nevidím hrozbu, naopak v určitých dekadách byla jediným vhodným východiskem

Co to meleš ?

Profilový obrázek
Floki

Uživatel

Zaregistrován:
28. 10. 2014

#39137 20. 5. 2020, 19:37

Admini
Nešlo by udělat něco jako chlívek? Prasečák
Když se prostě někdo nedá číst tak by si ho dotyčnej mohl zavřít do chlíva
Na tipovani.cz to bylo a fungovalo to parádně

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#39138 20. 5. 2020, 19:50

Pane kolego..
Já se na politiku nedívám tak jednostranně.. . Politiku, politické strany vnímám jako celek.. Programy stran se misí od rozumných a potřebných k danému období, až po nesmyslné na které je třeba ihned negativně reagovat viz. migrace,tím samozřejmě nemyslím nějaký radikální zásah, ale rozumně omezující, striktní, pro pobyt dočasné podmínky.. Nejsem nějaký radikální nelida, sám mám rodinu a s historie vím co dokáže rasova nenávist..
Pokud bych se držel vašich zasad, nejspíš bych měl nepřátelé všude.. Podle vaší teorie existuje pouze jedna spravná strana a její případné koalice a pokud má někdo jiný názor je okamžitě nepřátel a nemáte si sním co řicí, také pokud vás některá strana sklame či někdo s partaje, anebo jejich příznivci jsou okamžitě nepřátele... Mám to chápat, že například pokud bude váš soused komunista tak ho ani nepozdravite?
Znate film obecnou školu? kde je zajímavá scéna s hercem Zdeňkem Svěrákem a Janem Třiskou v autobuse s dětmi na výlet , kdy se ptá Svěrák Třísky koho budete volit a poté mu naopak vysvětluje koho on a proč, pusť te si to pochopíte .. Tak asi vnímám politiku já... 😉

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#39139 20. 5. 2020, 19:58
V kterých historických dekádách byly komunisté jediným vhodným východiskem a proč? Uveďte historická fakta.

Po Mnichovu a následné válce...

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#39140 20. 5. 2020, 20:04

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.