Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#39191 21. 5. 2020, 12:46
fuj, ale tá je dobre hnusná..

Ani černoch není tak černej, Jackson naruby. Ale třeba by téma nadrama uměla dobře namasirovat záda, nebo kdo to tady stavěl ten zahradní chodník? Utemovat hlínu. Placnes ji po zadku a gravitace z ní udělá pneumatickou žábu.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
maros

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2014

#39192 21. 5. 2020, 12:56

ani ne tak farbou, ale ten výraz v ksixte, černošky sú mi celkom sympatické, ale je pravda že nie také tie úplne čierne - africké, ale skôr také reznuté - Madagaskar a pod.

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#39193 21. 5. 2020, 13:05

Ja napsal vše jasně a srozumitelně.. Sami si to přeberte jak chcete, pokud citujete tak vše prosím.. Me příspěvky mají význam vcelku a ne, že si vše rozporcujete to co se vám hodí..
Evropa ví až moc dobře o čem píši, bohužel jeho nazorová umanutost pro věc (jakož to u všeho na zdejším fóru) stojí za to...

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#39194 21. 5. 2020, 13:09
Ja napsal vše jasně a srozumitelně.. Sami si to přeberte jak chcete, pokud citujete tak vše prosím.. Me příspěvky mají význam vcelku a ne, že si vše rozporcujete to co se vám hodí.. Evropa ví až moc dobře o čem píši, bohužel jeho nazorová umanutost pro věc (jakož to u všeho na zdejším fóru) stojí za to...

Určitě je lepší být umanutým nepřítelem totalitních ideologií (což je můj případ), než být umanutým zastáncem nedemokratických ideologií (což je zase Váš případ).

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#39195 21. 5. 2020, 13:09
ani ne tak farbou, ale ten výraz v ksixte, černošky sú mi celkom sympatické, ale je pravda že nie také tie úplne čierne - africké, ale skôr také reznuté - Madagaskar a pod.

Ja jsem ti kdysi cetl Holubuv cestopis po africe. A uz si nevzpomenu jak ty dva typy cernochu nazyval, jedny byli tmave cerny kulaty, meli velky kulaty rozplacly nosy a rty, nebyli tak esteticky jako ti druhy, svetlejsi se spicatymi nosy, peknymi teli a pro evropana "krasnejsi". Diky tomu je kolonizatori jako nemci, holandani, belgicani uprednostnovali a tim se zvedala tridni nenavist a rasizmus vne rasy. Takze vim o kterych mluvis a zrejme taky budou z afriky. 😉

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#39196 21. 5. 2020, 13:15
Určitě je lepší být umanutým nepřítelem totalitních ideologií (což je můj případ), než být umanutým zastáncem nedemokratických ideologií (což je zase Váš případ).

Přečtěte si znovu všechny me příspěvky za poslední myslím 3 dny a vůbec klidně si prostudujte všechny me příspěvky co zde na fóru mám a zamyslete se, pak všeobecně sám nad sebou...
Vy byste byl vhodný ideologicky prokurátor, soudce i kat..

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#39197 21. 5. 2020, 13:20
Přečtěte si znovu všechny me příspěvky za poslední myslím 3 dny a vůbec klidně si prostudujte všechny me příspěvky co zde na fóru mám a zamyslete se, pak všeobecně sám nad sebou... Vy byste byl vhodný ideologicky prokurátor, soudce i kat..

Tak to jste již dost přestřelil!!! Ale co bych mohl od vás čekat. Pokud nevíte kudy kam, pak jste ochoten přejít i k zákeřnostem tohoto typu!!!

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#39198 21. 5. 2020, 13:24
barbare, prostý lid za to prd může, ten je prostý. To by jsi dneska musel pochcat kazdyho kdo volí babise. Lidi rádi slyší na peceny holuby do huby a velky kozy do ruky.

Komár..
Aktuálně se bavíme o ideologii a ne o nynější politice...
Tak se hoď s tím chcanim a predkožkou do klidu..

Profilový obrázek
maros

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2014

#39199 21. 5. 2020, 13:33
Ja jsem ti kdysi cetl Holubuv cestopis po africe. A uz si nevzpomenu jak ty dva typy cernochu nazyval, jedny byli tmave cerny kulaty, meli velky kulaty rozplacly nosy a rty, nebyli tak esteticky jako ti druhy, svetlejsi se spicatymi nosy, peknymi teli a pro evropana "krasnejsi". Diky tomu je kolonizatori jako nemci, holandani, belgicani uprednostnovali a tim se zvedala tridni nenavist a rasizmus vne rasy. Takze vim o kterych mluvis a zrejme taky budou z afriky. 😉

:D hej takto presne som to myslel. a konkrétne ten madagaskar to sú nejakí miešanci už si presne nepamätám koho, ale myslím že samozrejme černochov z blízkeho mozambiku a potom nejakých šikmáčov - indonézia? malajzia? a ešte kohosi - majú tam hodne etnických skupín, niektoré sú pre nás neni moc pekné, ale niektoré majú také ženské....😋

Profilový obrázek
OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

#39200 21. 5. 2020, 13:47

To je marný, to je marný... Zapoměl jsi dodat "vím kdo jsi Martine!" 😉

akolita@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.