Není, včera jsem dělal jedné dívce fotky, tak mi dovolila udělat i něco navíc 😎 Časem z toho možná udělám numismaticky kalendář. Paní Komárková už tady kdysi byla ale s tolary.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Snad si pamatujete tuto dobu velmi dobře, abyste pochopil základní okolnost, kterou byla skutečnost, že centrální plánování a centrální tvorba cen zde nastartovala černý trh, který porušoval nesmyslná nařízení a nesmyslné zákony. Naši dědové a otcové ve svém životě zažili tolik finančních krachů, že následně nevěřili žádným nesmyslným proklamacím a když se vyskytla možnost koupě zlata, neváhali. Vždyť i snoubenci museli mít na zlatý prsten povolení!!!
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Hodně roků jsem obchodoval na akciových a komoditních burzách a věřte, že makroekonomickou problematiku jsem měl na stole několik hodin denně.
Jestli máte zájem, můžeme si to rozdat. Zaregistrujte se u nějaké makléřské firmy-člena burzy, zvolte si oblast a můžeme to rozjed.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

A proč došlo k ukončení kariéry? Případně jaké strategie, jestli to není tajné :-)
ferovyobchodnik@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.