To snad není pravda 😆 😆 už se tomu musím jen smát,jinak bych se zas vytočil

Bossi
Samara, Kazaň Jekatěrinburg potom Sibiř tam takových hrobu je hodně, někde jsou pochovaní rudí v jiných bílí, potom Kolčaka nepopravili bolševici to snad víte, ale Sibiřská národní vláda, prostě po celé magistrále jsou hroby.
Také se nesměji pokud čerpáte jen z jedněch novin dokonce tomu věříte. Myslel jsem, že se této době věnujete podrobně. Ale nezlobím se. Před rokem 1990, všude vraždila rudá armáda, po roce 1990 ostatní, proto se těm armádám říká "cvetnaja" nebo barevná armáda, kdy všichni bojovali proti všem. Více mně mrzí, že mladí lidé s prominutím guano vědí a chovají se tak jako Vy, cítím se uražen, nebo jste ty kosti kontroloval?
Ale ne mimo:
Bolševiku bylo 150 000 a vyhráli, přemýšlejte proč. Víte něco jsem studoval a to se nemění.
U nás po roce 1948 bvyl zase každý komunista, asi si nemáme co vyčítat
Ladislavaliev@atlas.cz

Krištúfková na Hrad....😋
Strýko Google vám v zahraničí pomôže, ak nechápete o čom hovorím.😉
-s-

Vodka to je zbraň, ta umí i měnit počasí 🤘
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/dovolena-na-kocnerove-jachte-znicila-zmocnenkyni-vlady-40328453#seq_no=2&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=A15eHuxRPSm-202006230715&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign= ze Slovace budute mit brzo peknou sicilii
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

11:32 - „Všechny firmy, z jejichž daní my jsme živi, musely jít s fixními náklady dolů. Ale vládní úřady, ty si žijí, jako kdyby žádná krize nebyla. Ty čerpají své rozpočty, schválené v prosinci 2019, bez pokusu o jedinou korunu úspory, včetně vyplácených statisícových odměn. To je ale strašlivá arogance od vlády, která si uvědomuje, v jak složité situaci jsou ekonomické subjekty,” vmetl vládě Kalousek.
Má pravdu ten chlapec! A to mě přesně napadlo před rokem cca, jak přijde krize, bude státní hydra dál prožírat jak v době prosperity..

Kalousek má pravdu, ale zrovna Kalousek by měl mlčet. Vzpomínám, že Kalousek přidal důchodcům 40Kč a státní hydra byla spokojená. Je lepší něco stále kritizovat a on to umí, než si připomínat své hlouposti například v Armádě. Ono toho bude více, ale zde mám podklady od tehdy velících.
Jinak Paule je to pravda.
Ladislavaliev@atlas.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.