pane E. Já netvrdím, že nemáte pravdu, máte neotřesitelnou pravdu, ale já se na to nedívám jako ekonom. Dívám se na to jako starší pán, který peníze má a nepotřebuje a právě proto mám možná jiné cítění. Já Vám i junákům přeji že se Vám daří, jsem moc rád, ale on je život přece jen trochu složitější. Dokonce chápu, že společnost potřebuje více "Junáků" něž altmannu. Proto musím opakovat, já se s Vámi nedohaduji jen se na to dívám přece jen trochu jinak.
Junáku, já si myslím, že každý člověk by se měl cítít ponížený i utažený to je možná ten rozdíl mezi Junáky a Altmanny 😁
Ladislavaliev@atlas.cz

Altmane, ale vzdyt vy tady spojujete uplne odlisne veci, Jak rika evropa, tech 40 tehdy melo jinou vypovedni hodnotu podobne jako dnes 480 a treba priste 4000 nebo taky prd. A obe vlady pridali jen tolik kolik jim udaval ekonomicky trend. Takze vase vypoved jaky je kalousek trumpeta primo koreluje i se soucasnou vladou. Protoze to udelali uplne stejne. Ze by mohli mit starsi a nemohouci vic je asi kazdymu jasny. Jako vzdy je politika jen drzi mirne nad hranici chudoby aby meli prd ale ne takovy prd aby je a jejich rodiny zvedla ze zidle nouze. Dokonce starsi generace umi lepe hospodarit a misto toho aby mladi zaopatrovali starsi, je to mnohdy opacne. Ale to je uplne jiny soudek s jinym ovocem.
Evropo1, jo pani Schillerova, to je uplna groteska. Ja na ty prenosy nemuzu koukat protoze mi to rve hlavu z krku. Je tam proste jen proto ze je loajalni. Se schopnostmi to nema co delat. A kdyz vidim jak chudak nevi a jen kouka, neni schopna argumentu a jen obcas emotivne vypoti nejaky argumentacni klam.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Páni ekonomové, stále mi nerozumíte. Staří lidé by těch 40 Kč v klidu ( či neklidu) oželeli. Já jsem to pochopil, ale někdy je nic více něž něco. Pro ty lidi ( i mně) je termín naše země stále svatý. Byl jsem a asi jsem jediný starý pán a ostatní se vyjádřit nepotřebovali.
Pochopitelně, když dnes stojí 1 ks citronu 90 Kč, je to co jim(nám) přidali je asi stejné, ale opticky jiné.
Mimochodem p. Schillerová se mi také líbí, je pěkně kulatá určitě bych se vyřídil😲 😋
Ladislavaliev@atlas.cz

hm.., čo k tomu dodať - on to ten autor povedal krátko a výstižne - svet sa zbláznil, -keby tam tí ľudia mali ešte nejaké zvyšky cti, tak by povedali fajn, tak si tu hrajte sami a my sem už doživotne neprídeme. Takže demonštrovať a rabovať po 3 násobnej vražde môžu stále iba kozojebi?

Já jsem klidnej. Tak to nebyl ovcopich no. Ale bylo to pravděpodobnější vzhledem k rozložení...
ferovyobchodnik@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.