Moderátoři: smith, Koniáš

Profilový obrázek
grofik

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2006

#40131 27. 6. 2020, 16:21
A co když má Ústava chyby a Ústavní soud vede bývalý komunista 🙄

turtle pokiaľ sleduješ po svete voľby sudcov a všetkého kde sa rozhoduje o niečom podstatnom, boje politikov za svojho kanditáta sú obrovské, čo myslíš, prečo asi???🙄

Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#40132 27. 6. 2020, 17:11
A co když má Ústava chyby a Ústavní soud vede bývalý komunista 🙄

A co kdybys již konečně přestal hodnotit lidi podle stranické knížky, ale podle celoživotních postojů, podle činů atd. Předseda Ústavního soudu byl v jednom období sice členem strany, ale také byl jeden z prvních signatářů Charty. Ústavní soud se řídí kolektivním rozhodnutím, což je jistá pojistka.

Ale ještě jsi mi neodpověděl, zda byla Miroslava Němcová členkou strany, nebo se opět jednalo pouze o jistou formu averze k člověku, který Ti nesedí a pak nehodnotíš její činy, ale pouze dáváš hodně nevybíravým způsobem najevo svojí averzi? Víš, já si této ženy např. vážím za postoj, kdy při hulvátském inauguračním projevu nynějšího Presidenta jako snad první vstala a na protest ze sálu odešla. Zatímco Tvoji volební favoriti v sále zůstali a Zemanovi tleskali. Ale co bychom chtěli od Klausovců, když Zemana tak vehementně a okázale podporovali. Bylo až komické, jaká společnost se po zvolení Zemana sešla - komunisti, Okamurovci, Babišovci, Zemanovci v čele s Mlynářem a Ovčáčkem a samozřejmě bez prodlení velkou gratulaci poslal i Klaus. Tehdy jsem se až zarazil, do jaké společnosti se vecpal. Ale samozřejmě bylo to jeho rozhodnutí, které respektuji, ale tento člověk by práh mého domu nepřekročil a to také za čin, když po ruské okupaci části Gruzie jako snad jediný vrcholný politik obhajoval Putina a pointa závěrem, bylo to na výročí okupace 21. srpna.

Ústava může mít nedostatky, ale určitě zde nenalezneš fatální chyby, které by byly proti základním principům demokracie. Naše Ústava vznikala poměrně rychle, ale na její tvorbě se podílel velký počet právníků, základní věci byly převzaty z prvorepublikové Ústavy atd. Podle dnešních ústavních právníků lze naší Ústavu hodnotit za velmi povedenou, která zaručuje základní principy právního státu atd.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#40133 27. 6. 2020, 17:48

A co kdybys již konečně přestal hodnotit lidi podle stranické knížky, ale podle celoživotních postojů, podle činů atd. Předseda Ústavního soudu byl v jednom období sice členem strany, ale také byl jeden z prvních signatářů Charty. Ústavní soud se řídí kolektivním rozhodnutím, což je jistá pojistka.

Ale, Ale to koukám..
Pane kolego vy jste procitl.. Ještě do nedávná by jste všechny házel do jednoho pytle a dnes Hmm... Nakonec nebude takový,, radikální uminěnec,, promiňte mi ten vyraz..
Pár dní mimo sběratel a takové změny..

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#40134 27. 6. 2020, 17:54
A co kdybys již konečně přestal hodnotit lidi podle stranické knížky, ale podle celoživotních postojů, podle činů atd. Předseda Ústavního soudu byl v jednom období sice členem strany, ale také byl jeden z prvních signatářů Charty. Ústavní soud se řídí kolektivním rozhodnutím, což je jistá pojistka. Ale, Ale to koukám.. Pane kolego vy jste procitl.. Ještě do nedávná by jste všechny házel do jednoho pytle a dnes Hmm... Nakonec nebude takový,, radikální uminěnec,, promiňte mi ten vyraz.. Pár dní mimo sběratel a takové změny..

Pokud byste opravdu pečlivě četl moje příspěvky, pak tento názor zde říkám mnoho let - nejsem člověk, který by měnil názory na počkání. Radikální jsem, ale pouze na lidí, kteří bezmezně obhajují komunistické zločiny, či se na nich přímo podíleli.

Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#40135 27. 6. 2020, 17:56

Numismate nádhera..
Hoši vy mě,, serete,, takové úlovky... 😉

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#40136 27. 6. 2020, 18:09
Pokud byste opravdu pečlivě četl moje příspěvky, pak tento názor zde říkám mnoho let - nejsem člověk, který by měnil názory na počkání. Radikální jsem, ale pouze na lidí, kteří bezmezně obhajují komunistické zločiny, či se na nich přímo podíleli.

Naopak čtu je pečlivě a zrovna ty vaše.. Na počkání je neměnite to určitě né, ale pomalu jsou znát jisté záblesky.. Můžete mi říct kdo dnes obhajuje komunistické zločiny a můžete také bliže specifikovat smysl slov obhajovani komunistickych zločinu.. Jste šikovný řečník a ja si nedokaži představit bližší význam těch slov... Existuje dnes někdo kdo by např. obhajoval smrt Horákové ve smyslu jejího obvinění (což bylo samozřejmě nesmyslné)..
Myslíte si když dnes mnozí si uvědomí, že se jednalo o povačlenou hektickou dobu (nechci to tu znovu rozebírat), že se jedná o obhajovani její smrti... 🙄

Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#40137 27. 6. 2020, 18:24
Profilový obrázek
Renegatus Paul

Uživatel

Zaregistrován:
4. 7. 2010

#40138 27. 6. 2020, 18:27

"povačlenou hektickou dobu "

ne, čistky a vraždění bylo poznávacím znamením Sovětského bolševismu i před válkou. A v ČSSR vše začlo po jejich tlaku.

Profilový obrázek
Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

#40139 27. 6. 2020, 18:37

Paul napsal/a:

https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/2906762-semelova-kvuli-vyrokum-o-milade-horakove-skonci-ve-ctyrech-skolskych-radach

Semelová vraždu obhajovala..

Neznám konkrétní okolností jejího obhajovani(jak ten zločin obhajovala) nemůžu posoudit..

Profilový obrázek
Evropa1

Uživatel

Zaregistrován:
22. 7. 2011

#40140 27. 6. 2020, 18:39
Po Mnichovu a následné válce...

Vy komunisty obhajujete, podle Vás komunisté nepředstavují hrozbu a podle Vás byli komunisté po válce jediným vhodným východiskem. To jste řekl v roce 2020, tedy na základě znalostí historického vývoje. Napsáno zcela jednoznačně!!

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.